Beauty
zaručnička manikura

10 manikura za vjenčanje - jer prsten nije jedino što mora zablistati na ruci

  • Sve mladenke znaju da osim savršene frizure i šminke na umu moraju imati i manikuru
  • Nježne nude nijanse većinom su prvi odabir, no uvijek postoje iznimke
  • Od minimalističkog dizajna, klasičnog french dizajna do trenutnih trendova, opcija za manikuru za taj veliki dan ima mnogo, a u obzir treba uzeti i manikuru koja će se slagati i s dizajnom prstena

Brojne buduće mlade pomno biraju manikure za dan zaruka. Predivna uspomena na poseban dan još će biti ljepša uz manikuru koja se savršeno slaže s prstenom.

Milky, klasičan french ili ultra popularni biserni krom nokti koje je proslavila Hailey Bieber, opcija je bezbroj, od minimalističkog nail arta do dodavanja zlatnih detalja. U nastavku donosimo deset predivnih primjera svečanu, a diskretnu manikuru koja će jednako savršeno izgledati na fotografijama za obitelj kao i u Instagram objavi posebno posvećenoj tom trenutku!

Nježna milky manikura

Mliječna manikura klasičan je izbor za mladenke koji je bezvremenski te uvijek izgleda elegantno a odličan je izbor i za zaruke, ako iz slaviš. Uz ovu jednostavnu, no chic manikuru sva će pozornost biti na prstenu te će se odlično slagati uz baš svaki stil prstena.

Manikura s 'glaziranim' noktima

Hailey Bieber zaludjela je svijet svojom verzijom nude manikure, dodavši na nude podlogu krom, biserni sjaj za 'glazirani' izgled. Suptilno svjetlucanje manikuri dodaje dašak glamura te poseban izgled noktiju koji će se na fotografijama predivno sjajiti zajedno s prstenom!

Manikura u kombinaciji nježno ružičaste i srebrnih šljokica

Ova kombinacija prozirne, nježne ružičaste i srebrnih šljokica svakako će privući pozornost i looku dati poseban glamur, a sjaj će se predivno slagati s blistavošću prstena.

Zlatna francuska manikura

Francuska manikura uvijek dobar klasičan odabir, no ne može se pogriješiti niti s nekom od njenih brojnih inovativnih verzija, a nama se posebno sviđa ova svjetlucava zlatna! Ako je prsten zlatan ili sa zlatnim detaljima, u tom će se slučaju zlatna francuska manikura savršeno uklopiti.

Manikura s nail artom u obliku srca

Minimalistički i romantični nail art s dizajnom malih srca savršen je odabir za jedan od najromantičnijih trenutaka u životu.

Jennifer Lopez manikura Možda vas zanima 'Manikura supermodela iz 90-ih': Ove savršene neutralne tonove na noktima obožava i Jennifer Lopez Rubrika Beauty Beauty

'Nešto plavo' manikura

Tradicija s 'nešto staro', 'nešto novo', 'nešto posuđeno' i nešto plavo' o tome što bi mladenka trebala imati na svoj dan vjenčanja, može uključivati i ovu predivnu i romantičnu plavu french manikuru.

Manikura poput čistog zlata

Zlatna manikura jednostavna je i glamurozna, a metalik finiš predivno će naglasiti svaki prsten.

Manikura s minimalnim nail artom

Minimalan, apstraktni nail art odličan je način za unošenje neobičnog i zabavnog dodatka manikuri. Ovakva obrnuta francuska manikura jednostavan je i chic izbor posebno za one s kratkim noktima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gels by Meg (@gels.bymeg)

Francuska manikura s neon bojama

Neon ružičasta iako je jarka boja, svejedno je dovoljno romantična, posebno u kombinaciji sa zlatnom te će zasigurno predivno zasjati uz prsten.

Nude manikura s dodatkom zlatnog efekta

Još jedna nude manikura s dodatkom zlatne, ovaj put u obliku zlatnih listića koji će zasjati na noktima te manikuri pružiti savršenu ravnotežu jednostavnosti i glamura.

Manikura kod kuće Možda vas zanima Možda nas samo jedna greška dijeli od savršene manikure? Što najčešće krivo radimo kad uređujemo nokte Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @gels.bymeg

Komentari 0