Beauty

Walk-in nail studio Les Mains ima blagdansku ponudu koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim

U susret nadolazećim blagdanima pronašli smo inspiraciju za poklone našim najmilijima. Vrijeme je da se odmaknemo od uobičajenih ideja i klasičnih poklona. Nail studio Les Mains sastavio je prijedlog poklona koji će malo koga ostaviti ravnodušnim. Za nadolazeće blagdansko razdoblje obogatili su svoju ponudu s posebno osmišljenim prigodnim poklonima koji će vas, a i osobu koju darujete oduševiti. Osim kompletne usluge uređenja noktiju s poznatim svjetskim i ekskluzivnim brendovima od sada u salonu možete pronaći i prigodne poklone za nadolazeće blagdane te svaku prigodu.

 | Autor: Les Mains Les Mains

Blagdanska ponuda walk in nail studia Les Mains se sastoji od beauty boxova u kojima se nalaze ekskluzivni Nailberry lakovi ili Margaret Dabbs proizvodi. U slučaju nedoumica koji od beauty boxova bi bio idealan za osobu koju darujete, u ponudi je i Gift card s kojim sigurno nećete pogriješiti u odabiru!

 | Autor: Les Mains Les Mains

Ekskluzivna ponuda i besprijekorna usluga u samom centru grada čine Les Mains savršenom beauty oazom za sve one koji traže mjesto za njegu, uživanje i opuštanje nakon užurbane svakodnevice.

 | Autor: Les Mains Les Mains

Cjelokupni doživljaj Les Mains walk in studia klijenti mogu iskusiti na adresi Jurišićeva 26 radnim danom od 9 do 20 sati te subotom od 8 do 16 sati, a pronaći ga možete na istoimenoj Instagram i Facebook stranici gdje svakodnevno pratite novosti i aktualne ponude koje salon nudi.

Photo: Les Mains