Moda
naušnice

Upadljive i prekrasne! Naušnice su ove sezone ljepše nego ikada!

  • Zlatni komadi, apstraktni oblici i biseri krasit će naše uši na jesen
  • Kombinacije zlata i dragog kamenja osvaja i dalje
  • Na svoje dolaze i ljubiteljice koje nemaju probušene uši jer se vraćaju naušnice na klipsu

Trendovi u nakitu uvijek nas vesele, a posebice kada je riječ o komadima koje bez problema možemo nositi godinama. Naušnice već nekoliko sezona osvajaju svojim elegantnim dizajnom i poigravanjem s luksuzom u vidu zlata i neodoljivih bisera, a njihova vladavina se nastavlja i ove jeseni. Dobra vijest za sve ljubiteljice naušnica koje nemaju probušene uši jest što se vraćaju i naušnice na klipsu!

naušnice | Autor: Instagram@aniahaie Instagram@aniahaie

To nas posebno veseli jer ne samo da se svaki outfit može pretvoriti u cool look u tren oka s naušnicama na klipse , nego su one također iznimno praktične. Čak i bez probušenih ušiju, možeš biti kreativna s njima i bezbrižno se prebacivati ​ s upečatljivog nakita na suptilne biserne naušnice. Naušnice s kopčom također su odlična alternativa za sve one s osjetljivim ušima sklonima upalama.

naušnice | Autor: Instagram@naixjewelry Instagram@naixjewelry

miu miu Možda vas zanima Neodoljive satenske Miu Miu balerinke najtraženiji su jesenski komad Rubrika Moda Moda

naušnice | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

S lijeva na desno (prvi red): Fire & Glory (109,00 kn), Zara (99,90 kn), Bershka (49,90 kn); (drugi red): Pieces (127,00 kn), Mango (79,90 kn), Dinari, Zalando (419,00 kn)

Za stil naušnica s klipsama vrijedi isto kao i za obične naušnice: nakit bi trebao odgovarati ostatku odjeće. Ovdje se igra na sigurno uz dobro poznat moto - manje je više. Osim kada je u pitanju trend statement naušnica koje plijene pažnju na prvi pogled! Jedna od najelegantnijih varijanti su naušnice s biserima. Dok klasični, kružni slatkovodni biseri odlično pristaju poslovnom outfitu, veliki barokni biseri u večernjim satima privlače pažnju na svakom partiju i dobrom druženju.

naušnice | Autor: Instagram@juwelen.nata Instagram@juwelen.nata

Nastavlja se i trend jednostavnih zlatnih obruča, ali ove sezone oblik kruga laganu zamjenjuju kockasti i kvadratni oblici naušnica. Ovaj tip naušnica idealan je za ljubiteljice minimalizma i djevojke koje vole nositi svoj nakit stalno. Pristaju uz sve kombinacije, djeluju nježno i decentno i primjerene su baš svakoj situaciji.

naušnice | Autor: Instagram@clarafina.se Instagram@clarafina.se

Ako si ljubiteljica otkačenijih modnih dodataka, XXL naušnice su pravi izbor! Dugačke resice, svjetlucavi detalji, asimetrični oblici – sve je dozvoljeno! Statement naušnice prava su modna poslastica, a postaju posebno privlačne s kosom podignutom u rep ili visoku punđu!

pletene haljine Možda vas zanima Haljine od rebrastog pletiva s razlogom su hit koji ćemo nositi i u jesen, donosimo izbor Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@blaireadiebee

Komentari 0