Beauty

Beauty trik Sophie Loren prirodno uklanja tamne kolutove ispod očiju

  • Što se tiče ikona ljepote stare škole, jedna od njih je svakako Sophia Loren
  • Lijepa glumica koristila se jednostavnim trikom iz trgovine za svjež izgled
  • Za rješavanje tamnih podočnjaka upotrebljavala je biljku svima dostupnu

Od nezaobilaznog tonika Jackie Kennedy do trosatnih vazelinskih kupki Marilyn Monroe, popularne ljepotice imale su svakakve trikove kako bi njihov ten izgledao svježe i odmorno. Jedna od njih je i Sophia Loren koja već desetljećima oduzima dah svojom ljepotom. Iako mnogo toga vjerojatno ima veze s njezinim dobrim genima, očito svi možemo pokupiti jednu od njezinih tajni tako gracioznog starenja: listove metvice.

Možda vas zanima Kultna rimska ulica Via Veneto vraća svoj sjaj: Tamo su se provodili Sophia Loren, Burt Lancaster, Ava Gardner... Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: profimedia profimedia Sophia Loren u filmu 'Dah skandala' 1960. godine

Tijekom svog vrhunca 1950-ih i 60-ih, sada 87-godišnja glumica bi zdrobila listove mente kako bi napravila pastu i nanijela je ispod očiju kako bi ublažila tamne kolutove. Pogled unatrag na njezin rad u filmovima kao što su 'Brak na talijanski način', 'Život je pred tobom', 'Houseboat', 'Dah skandala' i mnogi drugi dokazuje koliko joj je to dobro išlo. Osim toga, sudeći po tome kako Loren sjajno izgleda i danas, mogli bismo se kladiti da se i danas oslanja na trikove prirodne ljepote.

Što sve dive nisu radile za ljepotu: Trikovi Marilyn, Audrey i Grace od kojih neke možeš i sama isprobati

 | Autor: shutterstock shutterstock

Svatko može isprobati njezin trik s listićima mente za uklanjanje tamnih kolutova ispod očiju. Osim što je potpuno prirodan, također je i potpuno jeftin, trebat će ti nekoliko kuna za nekoliko grančica. Uzimajući u obzir da ti ne treba puno - tek toliko da napraviš tanki sloj ispod oka, vrijedi isprobati. Vlaga iz listova olakšava stvaranje lijepe teksture paste dok ih se usitnjava, mislimo kako je ovo najjednostavniji (i najjeftiniji) trik za rješavanje podočnjaka.

Naravno, kao i sa svime što se nanosi u blizini naših očiju, trebaš paziti da ti ništa od toga ne dospije u oči. Možemo zamisliti da bi to bilo malo manje osvježavajuće. Nadamo se da možemo reći “arrivederci” podočnjacima poput ljupke talijanske glumice!

Možda vas zanima Tajne beauty rutine Marilyn Monroe: Evo što je zaslužno za bezvremensku ljepotu slavne glumice Rubrika Stars Stars
Photo: profimedia

Komentari 0