Beauty 07. srpnja 2022.

Beach waves u verziji Eve Mendes: look koji priželjkujemo za ljeto

Eva Mendes
Instagram@evamendes.
  • Eva Mendes odlično nosi sofisticiranu verziju klasičnih ljetnih beach valova
  • Ova jednostavna i elegantna frizura savršena je za mnoge formalne i neformalne prigode te ide uz svaki makeup, ali i modni look
  • Frizura valova posebno će doći do izražaja uz svijetlije prošarane pramenove kroz kosu

Ljeti posebno volimo jednostavne frizure u kojima je naglasak na sjaju i elegantnoj strukturi kose. Upravo jedan takav savršen primjer je i frizura slavne glumice Eve Mendes. Eva je s klasičnom frizurom beach waves otišla korak dalje te je njena kosa pretvorena u sjajnu i lijepo oblikovanu frizuru prikladnu za baš svaku prigodu!

Eva Mendes | Autor: @gregoryrussellhair @gregoryrussellhair Frizura beach waves na Evi Mendes

Evino lice dodatno je savršeno ukovireno blago svjetlijim pramenovima i nježnim makeupom s kojim se frizura predivno uklopila. Kremasto plavi pramenovi dodali su dimenziju i dubinu Evinoj besprijekorno glatkoj frizuri valova, dok je klasičan make up s blagim smokey eye lookom na očima i nježnom nijansom ružičaste na usnama dodatno naglasio njenu prirodnu ljepotu.

Eva Mendes | Autor: @evamendes @evamendes Eva Mendes

Eva je poznata po prirodnoj ljepoti i predivnoj maslinastoj puti, koje su još više došle do izražaja ovom sofisticiranom frizurom i šminkom.

Jennifer Aniston Možda vas zanima... Jennifer Aniston pokazala je svoju novu ljetnu frizuru i oduševila fanove Rubrika Beauty Beauty

Eva Mendes | Autor: @gregoryrussellhair @gregoryrussellhair Frizura beach waves na Evi Mendes

Evini elegantni valovi djelo su poznatog celebrity frizera Gregoryja Russella, koji je Evin look podijelio na svojem Instagram profilu.
Cijeli look glumice odiše prirodnom, opuštenom elegancijom i suptilnim glamurom te ga želimo što prije rekreirati!

Možda vas zanima... Potpuno drukčiji, Botticellijev bob najljepši je ljetni stil za kratku kosu Rubrika Beauty Beauty

Komentari 0