Beauty

Anti-aging oružje: "grudnjak za lice' garantira da će te riješiti podbratka?!

  • Nažalost činjenica je sljedeće: starimo i naša koža postaje opuštenija i manje čvrsta
  • Sve se to vidi i na bradi, posebno ako smo dobile i koji kilogram s godinama
  • Novo tajno oružje protiv te pojave je „grudnjak za podbradak", ne trebaš ni vježbati mišiće lica

Velik (ili s godinama sve veći) podbradak nas zna živcirati. Ovu "problematičnu zonu" nije lako ni istrenirati vježbama za mišiće lica kako bi je ponovno „dovela u formu“. Ili? Barem tako tvrde one koje bi nosile takozvani grudnjak za podbradak, koji, ruku na srce, doista izgleda bizarno!

Možda vas zanima Isprobaj najlakši i najukusniji voćni kolač savršen za ljeto Rubrika Life&style Life&style

Izglađivanje

Ovaj „Face Bra“ trebao bi biti supertrend u 2020. godini. Što nam se sve izgogađalo posljednjih mjeseci, ni to nas ne čudi... a trebao bi, kažu, izgladiti podbradak, bolje ga raspodijeliti te omraženi podbradak stopiti s bradom u jednu cjelinu. Međutim, je li to doista točno ili je to još jedna skupa, nova bedastoća koja nam treba uliti nadu da ćemo imati prekrasnu, čvrstu i mladoliku liniju čeljusti i bradu bez podbratka?

Grudnjak za lice protiv podbratka: evo o čemu je točno riječ

Dakle, grudnjak za lice ili „Face Bra“ učvršćuje se poput bandaže za lice na glavu te treba izgladiti viseću kožu lica. Podbradak bi trebao potpuno nestati. Osim toga, Face Bra obećava definiranu liniju brade i mladenačku kožu – ako se redovito nosi. Pritiskom i kompresijom na određene dijelove potiče se prokrvljenost te se topi masnoća na licu. Sve to za samo 20 eura (oko 150 kuna), koliko košta ova bandaža. U usporedbi s odlaskom plastičnom kirurgu – prava sitnica! Međutim, funkcionira li doista?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let’s find out if this does anything 😂😂 #facebra #iwishiwasjoking

A post shared by Erica Trinidad (@amaurathyst) on

Možda vas zanima Muči te podbradak? S ovih 5 trikova učinit ćeš ga manjim i manje primjetnim Rubrika Life&style Life&style

Internet je uvijek podijeljen

Dok su neki uvjereni kako je to anti-aging čarobno oružje, drugi misle da je ovaj grudnjak za lice totalna glupost. Dakle, kao i uvijek kad je riječ o beauty-trendu. Dakle, pomaže jedino to da ga sama testiraš. Ono što u svakom slučaju ide u prilog ovom grudnjaku – nije basnoslovno skup i možeš ga nositi dok gledaš omiljenu seriju. Ako funkcionira, ne moraš se niti malo vježbati kako bi masna rolica ispod brade nestala. Pa ti vidi…

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0