Beauty
čokoladni parfemi

8 čokoladnih parfema za nadolazeću jesen koji mirišu slatko i opojno!

  • U kojem god godišnjem dobu da se nalazimo, ljubitelji čokoladnih mirisa složit će se da je opojna čokoladna aroma uvijek primamljiva osjetilima
  • Ipak, zbog svoje jake gurmanske arome, čokoladni mirisi ipak se više povezuju s hladnijim mjesecima 
  • Od dekadentnih mirisa tamnog kakaa do kremastih nota bijele čokolade, donosimo osam predivnih mirisa za jesen

Dekadentno slatke čokoladne mirise obično povezujemo s hladnijim vremenom, stoga je sad savršeno vrijeme za potragu za novim opojnim parfemom s čokoladnim notama u čijem mirisu možemo uživati cijelu jesen i zimu. 

Gurmanski parfemi obično se odnose na mirise koji sadrže note vanilije, karamele i čokolade, koje se pojavljuju u jedinstvenim verzijama i spojevima.

čokoladni parfemi | Autor: Instagram @billieeilishfragrances Instagram @billieeilishfragrances Foto: Instagram @billieeilishfragrances. čokoladni parfemi

Od gorkaste tamne čokolade, do mliječnih aroma bijele čokolade, svaki čokoladni parfem toliko je dobar da ga želimo kušati, a upravo su čokoladne note prisutne u nekim od najpoznatijih klasičnih mirisa, poput Muglerovog Angela iz 1992., koji je i zaslužan za stvaranje gurmanske kategorije mirisa.

čokoladni parfemi | Autor: Instagram @jcreusgarcia Instagram @jcreusgarcia Foto: Instagram @jcreusgarcia. čokoladni parfemi

Možda vas zanima MAC ima prvi puder na bazi seruma! Inovativna formula koju su dugo razvijali napokon je tu Rubrika Beauty Beauty

U nastavku donosimo odlične mirisne prijedloge za one koji su u potrazi za novim omiljenim čokoladnim parfemom za jesen i zimu.

Maison Margiela Matcha Meditation

Kremasti i svjež, Matcha Meditation prepun je mirisa bijele čokolade, bergamota, matcha čaja i daška mahovine.

čokoladni parfemi | Autor: Notino Notino Foto: Notino. Maison Margiela Paris, Replica Matcha Meditation, 100 ml, (120,00 eur)

Tom Ford Tobbacco Vanille

Tom For Tobbacco Vanille luksuzan je i senzualan dodatak svakoj kolekciji parfema svojim punim mirisom ispunjenim notama vanilije, lišća duhana, suhog voća i slasnog kakaa.

čokoladni parfemi | Autor: Douglas Douglas Foto: Douglas. Tom Ford Tobacco Vanille Eau de Parfum, (275,93 eur)

Ariana Grande MOD Vanilla

Pravi gurmanski miris koji stvara nježan i sladak oblak vanilije, a sadrži note slatke šljive, snenog mošusa vanilije i kremastog kakaa.

čokoladni parfemi | Autor: Douglas Douglas Foto: Douglas. Ariana Grande Vanilla MOD, (69,68 eur)

Carolina Herrera Good Girl 

Zavodljivo sladak, legendarni 'Good Girl' miris sadrži elegantan jasmin, kremasti badem, kakao, tonkovac i tamnu kavu.

čokoladni parfemi | Autor: Notino Notino Foto: Notino. Carolina Herrera, Good Girl, 80 ml, (102,00 eur)

Sol de Janeiro Cheirosa ’71 

Osim obožavane kultne 'Brazilian Bum Bum' kreme za tijelo, jednako su poznati i mirisi za kosu i tijelo brenda Sol de Janeiro. Cheirosa ’71 specifičnog je mirisa s tostiranim orahom makadamije, tonkovca i bijele čokolade u središtu.

čokoladni parfemi | Autor: Cult Beauty Cult Beauty Foto: Cult Beauty. Sol de Janeiro, Cheirosa '71, (24,80 eur)

Byredo Velvet Haze 

Byredov Velvet Haze prava je mirisna raskoš u bočici u kojoj se miješaju arome prozirne kokosove vode i suhog lišća pačulija s esencijama mošusa i kakaa.

čokoladni parfemi | Autor: lijepa.hr lijepa.hr Foto: lijepa.hr. Byredo, Velvet Haze, 50 ml, (179,59 eur)

Thierry Mugler Angel 

Parfemski klasik koji je oličenje gourmand kategorije parfema, Muglerov Angel nudi kompleksan slatki spoj marelice, jasmina, karamele, čokolade, vanilije i pačulija.

čokoladni parfemi | Autor: Notino Notino Foto: Notino. Thierry Mugler, Alien, 50 ml, (85,40 eur)

Billie Eilish Eilish

Intiman miris poput druge kože, prvi parfem iz linije slavne pjevačice sadrži meke slatke note ušećerenih latica cvijeća, dekadentnog kakaa i kremaste vanilije.

čokoladni parfemi | Autor: Douglas Douglas Foto: Douglas. Billie Eilish, Eilish parfemska voda, 50 ml, (56,41 eur) Možda vas zanima Ljeto još nije došlo svom kraju, a prvi adventski kalendar već je stigao u prodaju! Rubrika Beauty Beauty

 

Photo: Instagram @nisa.parfum

Komentari 0