Beauty
Cloud Pink, miris Ariane Grande

Ariana Grande lansirala je novi parfem: 'Cloud Pink miriše na bobičasto voće, vaniliju, praline

  • Pop zvijezda Ariana Grande objavila je na društvenim mrežama reklamu za svoj novi miris Cloud Pink 
  • Riječ je o sestrinskom parfemu poznate serije parfema Cloud popularne pjevačice
  • Je li slučajno da je lanisrala 'pink parfem' baš u vrijeme barbiemanije?

Cloud Pink parfem je lansiran, a prodaja je krenula ekskluzivno u 'Ulta Beauty' trgovinama u nedjelju 13. kolovoza. Ariana Grande je također podijelila reklamu za parfem na svojim računima na društvenim mrežama kako bi promovirala novu mirisnu kreaciju.

Cloud Pink, sestrinski miris originalnog Cloud mirisa, trenutačno je dostupan online na Ultabeauty.com i košta 68 dolara (62,23 eura), a u Ulta trgovinama trebao bi se naći 20. kolovoza, a još ne znamo kada će se pojaviti u našim trgovinama. 

U promotivnom videu koji je snimila Zoey Grossman, Grande izgleda bezbrižno u svijetloružičastoj baletnoj haljinici i skraćenom heklanom džemperu.

Pjevačica je radila s francuskim parfumerom Clementom Gavarryjem na kreiranju mirisa 'Cloud Pink, koji sadrži mješavinu bogatog bobičastog voća, ružičastog ananasa, zmajevog voća, orhideje vanilije, ambrete, mošusa i slatke praline. Baš Barbie, zar ne?

Možda vas zanima Je li Zarin Barbie parfem zapravo kopija jednog luksuznog dizajnerskog mirisa? Rubrika Beauty Beauty

„Ne mogu opisati koliko sam uzbuđena što lansiram Cloud Pink“, rekla je Grande u priopćenju za javnost najavljujući miris. „Cloud je miris koji će mi uvijek biti tako blizak srcu, i zahvaljujem svojim obožavateljima što su pokazali toliko neodoljive ljubavi svih ovih godina. Razvijanje novog mirisa pod ovom omiljenom franšizom obožavatelja isprva je bilo zastrašujuće, ali doista mislim da smo stvorili savršeni sestrinski miris izvornog Clouda. Odnedavno se ušuljao među moje omiljene. Nosila sam ga bez prestanka zadnjih nekoliko mjeseci. Rad s Clementom i timom na ovom novom mirisu bio je rad iz ljubavi i bila je tako uzbudljiva tajna za čuvanje!!! Jedva sam čekala objavu i jedva čekam da svi iskuse Cloud Pink!“, dodala je. 

 | Autor: Ultabeauty.com Ultabeauty.com Foto: Ultabeauty.com, miris Cloud Pink

Uz Cloud, Cloud 2.0 i Cloud Pink, Grande je izdala niz drugih mirisa uključujući Thank U, Next, God is a Woman, Mod Blush i Mod Vanilla.

Možda vas zanima 13 najboljih puderastih parfema koji osvajaju neodoljivim cvjetnim mirisom Rubrika Beauty Beauty
Photo: Ultabeauty.com

Komentari 0