Beauty
Mugler Angel Elixir

Kultni miris Thierryja Muglera dobio je najnoviju verziju - Angel Elixir

  • Prepoznatljivi miris od svog je izlaska 1992. među omiljenim parfemima, a sad je stigla i najnovija verzija slavnog mirisa
  • Miris za novu generaciju odlikuju snažnije note, a zaštitno lice je Hunter Schafer, zvijezda 'Euphorije'
  • Opisan je kao cvjetna Mliječna staza, a dolazi u ikonskoj zvjezdanoj bočici 

Mugler Angel jedan je od mirisa koji je obilježio 90-e te se tad istaknuo svojim opojnim i nezaboravnim tragom, u moru sveprisutnih vodenastih i voćno-cvjetnih mirisa. Od svog izlaska 1992., trijumf je među Muglerovim mirisima, a od nedavno ga imamo priliku isprobati u nešto drugačijoj mirisnoj verziji, za nove generacije.

Mugler Angel Elixir | Autor: mugler.com mugler.com Mugler Angel Elixir

Muglerov Angel smatrao se prvim gurmanskim mirisom i pripadao sasvim novoj kategoriji, a stvoren je u suradnji s parfumerom Olivierom Crespom te sadrži jake senzualne note pačulija pomiješane sa šećernom vunom, kokosom i listom i pupoljkom ribiza.

Suvremena verzija Angela stigla je ovog mjeseca u obliku mirisa Angel Elixir. Cilj novog mirisa je proširiti mirisne note istodobno ostajući dosljedan originalnom DNA koji se povezuje s noćnim izlascima i ženstvenošću.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MUGLER (@muglerofficial)

Zaštitno lice Angel Elixira je glumica i manekenka Hunter Schafer, koja je za dva mirisa izjavila da ih "smatra sestrama". Hunter je usporedila nošenje novog mirisa obogaćenog notama sandalovine i ekstrakta jasmina, koje nisu u originalu, s nošenjem para štikli i svježe napravljenom manikurom.

Zara parfemi Možda vas zanima 10 najboljih Zarinih parfema - evo zašto ih se isplati imati u našoj kolekciji mirisa Rubrika Beauty Beauty

Parfumer Domitille Michalon-Berier, u suradnji s Anne Flipo zaslužan je za stvaranje novog mirisa, kojeg je prije svoje smrti prošle godine, u prvoj verziji imao priliku pomirisati i sam Thierry Mugler.

"Jednom kad stavite Angel Elixir, vi ste Mugler", rekao je o nasljeđu modne kuće, koje se proširuje i na njihove mirise, kreativni direktor Casey Cadwallader. 

Mugler Angel Elixir | Autor: mugler.com mugler.com Mugler Angel Elixir

Angel Elixir, za razliku od originalne verzije, dolazi u tamnijoj varijanti prepoznatljive bočice u obliku zvijezde te izražava blistavu ženstvenost žene današnjice. Drvenaste i cvjetne gurmanske note čine ga jedinstvenim parfemskim iskustvom.

Opisan je kao cvjetna Mliječna staza u bočici, pomiješana s metalik začinima, raskošnom infuzijom vanilije pojačane vrhunskim drvenastim Amber Xtreme™ i ekstraktom ružičastog papra, Angel Elixir je novi Angel koji pruža neočekivano.

Možda vas zanima Avon je predstavio Eve Become parfem s notama gardenije i mošusa koji se mijenja svakim vašim pokretom Rubrika Beauty Beauty

 

Photo: mugler.com

Komentari 0