Beauty
Emiliy Ratajkowski frizura

5 klasičnih frizura koje nikad, ali stvarno nikad neće izaći iz mode

  • Trendovi, posebno u beauty svijetu, neprestano se mijenjaju
  • No, postoje i bezvremenske frizure koje uvijek izgledaju dobro i s kojima nikad nećeš izgledati kao da nosiš zastarjelu frizuru
  • Donosimo ti pet klasičnih frizura s kojima jednostavno nema greške!

Iako se uvijek trudimo popratiti najnovije trendove, ima nešto i u klasicima na koje često zaboravljamo, a na njih se zapravo uvijek možemo osloniti budući da ne izlaze iz mode. Kad je riječ o kosi, trendi frizure klizav su teren, budući da kad odrežemo kosu zapravo nema povratka (osim ekstenzija), već moramo čekati da izraste. 

Zato smo pronašli stilove frizura koje nikad nećeš požaliti i s kojima ćeš baš uvijek biti u trendu jer su bezvremenske. Od dugih slojeva do boba, neke frizure jednostavno nikad ne zastarijevaju! U nastavku ti donosimo primjere odličnih bezvremenskih frizura kako bi se inspirirala prije sljedećeg odlaska frizeru!

1.    Bob

Što bi više moglo opisati chic izgled od klasičnog boba? Ovaj elegantan, a jednostavan stil frizure posebno je proslavljen zbog Anne Wintour, glavne urednice časopisa Vogue koja ga nosi već desetljećima, ali i zbog opuštenije verzije kakvu nosi Alexa Chung.

Bob je frizura koja zahtijeva malo više brige i češće odlaske frizeru, po mogućnosti svakih četiri do šest tjedana. Ova frizura ipak će ti pružiti elegantan i uglađen izgled, bez obzira na to kako ga odlučiš nositi, ravno ili valovito. Za brzu i lijepu frizuru, uvijek se možeš poslužiti peglom koja će savršeno izravnati tvoju bob frizuru ili uvijačem za kosu, za lijepe kovrče. Također, ne zaboravi ulje za njegu!

2.    Duga i slojevita frizura

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli YUKI (@yukistylist)

Brojne su slavne dame prigrlile ovakvu ženstvenu frizuru. Ono što ju čini otpornom na promjene u trendovima su slojevi koji se dodaju prilikom šišanja. Ono što će tvojoj kosi dodati volumen i teksturu je dodavanje slojeva različitih duljina. Sprej za teksturu i šampon i maska za kosu bit će ti najbolji prijatelji u njezi ove frizure!

Možda vas zanima Punđa u novom izdanju: Ova frizura savršeno zaglađene punđe uskoro će ti postati omiljena Rubrika Beauty Beauty

3. Razbarušene šiške

Ovdje se ne radi o mikro šiškama ili jedostavno ravno odrezanim, debelim šiškama. Tajna pretvaranja šiški u bezvremensku frizuru je da one budu tanje i razbarušenije te da imaju onaj “ovako sam se probudila” look, ali naravno ne doslovno. Iako zahtijevaju malo više brige i stiliziranja, razbarušene šiške uvijek će izgledati cool.

Budući da se šiške najčešće maste prije ostatka kose, proizvod koji će ti pomoći da ih osvježiš je dobar šampon za suho pranje, a da ih “ukrotiš” i malo urediš dobro će ti doći i gel i mala četka za kosu s kojom možeš biti precizna.

4.    Valoviti lob

Frizura dužeg boba lakša je za održavanje od klasičnog, kratkog boba i malo je duža frizura gdje kosa dodiruje ramena te pristaje baš svima. Čak i ako imaš prirodno ravnu kosu, ako ju stiliziraš u opuštene valove, to će tvoj lob učiniti modernom i ležernijom frizurom! Lagane, “beachy” valove možeš postići uz pomoć uvijača za kosu.

5.    Ultra kratka frizura

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @emilia_clarke

Iako je slatki “pixie cut” frizura na koju se ne bi svi odlučili, stil je frizure koji se ne može pripisati nijednom vremenskom razdoblju. Posve je bezvremenski i s njim ćeš uvijek izgledati profinjeno i chic. Ovakvu frizuru, osim češćim odlascima frizeru, najlakše ćeš održavati i stilizirati gelom za teksturu i stiliziranje kratke kose.

Možda vas zanima J.Lo nosi najtrendi frizuru sezone - i pristaje joj savršeno! Rubrika Beauty Beauty
 
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0