Beauty
crna manikura

10 maštovitih ideja za crnu manikuru kojima se možemo inspirirati i nakon zime

  • Biranje nove manikure uvijek predstavlja mali izazov dok ne pronađemo nešto što nas oduševi
  • Crna manikura poseban je look na noktima koji je uvijek popularan, a može se izvesti na bezbroj načina
  • U kombinaciji s bijelom bojom za kontrastni efekt ili u klasičnoj varijanti Frencha u crnoj boji, crna manikura uvijek je upečatljiva!

Crna manikura odličan je klasik među tamnim nijansama koji uvijek izgleda cool te je izrazito svestrana i crnu boju možemo kombinirati s drugim nijansama i različitim uzorcima na bezbroj načina. 

crna manikura | Autor: Instagram @monika__nails Instagram @monika__nails crna manikura

Danas donosimo samo deset ideja za novu crnu manikuru koje će se istaknuti na noktima ove zime, a možemo ih zapravo nositi i tijekom cijele godine. Tamna i zagasita, crna manikura trend je u uređivanju noktiju kojem popularnost ne pada, a posebno je tražena sad, kad se zahvaljujući Netflixovoj hit seriji 'Wednesday', gotički chic, uključujući i crne nokte ponovno vratio. 

Možda vas zanima Walk-in nail studio Les Mains ima blagdansku ponudu koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim Rubrika Beauty Beauty

Crna boja upečatljiv je način za naglašavanje detalja na noktima, stvaranje nail arta te je odlična za kombiniranje s drugim bojama, za stvaranje kontrastnog looka. Crna manikura može se izvesti na toliko načina da ne znamo koji bismo prvi isprobale, a u nastavku donosimo deset koje nam se trenutno posebno sviđaju i koje mogu poslužiti kao odlična inspiracija!

1. Crna srca

Ovaj preslatki dizajn ujedno je i iznimno svestran te u njemu možemo pomiješati različite veličine srca, birati hoćemo li ih ispuniti ili ostaviti samo obrise, a možemo dodati i male naljepnice crnih srca i sve spojiti u ovoj crnoj manikuri!

crna manikura | Autor: Instagram @thehangedit Instagram @thehangedit crna manikura

2. Crni ombré nokti

Ova crna manikura odlična je za sve koji obožavaju šljokice tijekom blagdanskog razdoblja, no ne žele klasične crvene ili zelene nijanse. Ova verzija francuske manikure sa sjajnim crnim vrhom koji postepeno blijedi stvara jako cool ombré efekt.

crna manikura | Autor: Instagram @stephie_nails Instagram @stephie_nails crna manikura

3. Crno-bijeli nokti

Bijela i crna uvijek su chic kombinacija na noktima, a dinamičan look može se postići tankim linijama uz rubove noktiju.

crna manikura | Autor: Instagram @vwnails_ Instagram @vwnails_ crna manikura

4. Crni apstraktni uzorak inspiriran 70-ima

Ovaj uvinuti dizajn crne manikure je minimalistički, ali ujedno i zabavan. Zavijutci će se posebno istaknuti ako ih nanesemo na bezbojnu podlogu na noktima.

crna manikura | Autor: Instagram @nailsbyalsn Instagram @nailsbyalsn crna manikura

5. Crni nokti s praznim prostorom

Ovakva crna manikura najjednostavniji je način da podignemo klasičnu, čistu crnu manikuru. Za dodatan naglasak, može se dodati i geometrijski oblik na sredini nokta.

crna manikura | Autor: Instagram @nailartbyqueenie Instagram @nailartbyqueenie crna manikura

6. Crni nokti s tratinčicama

Crnu manikuru uvijek možemo 'razvedriti' dodavanjem malih cvjetića, poput tratinčica na jednostavnoj crnoj podlozi, za zabavan, cvjetni look s crnom bojom.

crna manikura | Autor: Instagram @cassmariebeauty Instagram @cassmariebeauty crna manikura

7. Crni French

Jednostavan i prepoznatljiv, klasičan crni French s crnim vrhovima i s nježnom, svjetlom podlogom, odličan je izbor s kojim ne možemo pogriješiti.

crna manikura | Autor: Instagram @oliveandjune Instagram @oliveandjune crna manikura

8. Kombinacija crne i bijele i uzoraka

Još jedna crno-bijela kombinacija gdje je svaki nokat s različitim dizajnom, što ovu crnu manikuru čini posebno zabavnom. Dodavanje detalja poput srca, točkica ili zvjezdica ovu će manikuru učiniti još dinamičnijom. 

crna manikura | Autor: Instagram @lecame.shesaw.shepainted Instagram @lecame.shesaw.shepainted crna manikura

9. Neuobičajen animal print

Svi volimo zabavan životinjski uzorak na našim noktima, koji u trenu podiže svaku manikuru i izgleda jako chic na prozirnoj podlozi!

crna manikura | Autor: Instagram @canipaintyournails Instagram @canipaintyournails crna manikura

10. Crni nokti s mramornim efektom

Mramorni nokti predivna su manikura gdje možemo pomiješati nekoliko boja, poput crne, ljubičaste, bijele i zlatne za dobivanje upečatljivog mramornog efekta.

crna manikura | Autor: Instagram @ljc_nails Instagram @ljc_nails crna manikura

Možda vas zanima 'BIAB' manikura novi je veliki trend trajnog gel laka, puno zdravijeg za nokte Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @amyle.nails

Komentari 0