Moda
Mohito torbica

Ova preslatka pink torbica iz Mohita razvedrit će nam tmurne zimske dane

  • Modni dodaci uvijek mogu biti odlično i jednostavno rješenje za dodavanje boje u našu modnu kombinaciju, posebno zimi kad nosimo više tamnije nijanse
  • Iz tog razloga posebno nam se sviđa jarko ružičasta torbica iz Mohita koja neće moći proći neprimijećeno
  • Jednostavan i praktičan dizajn te pristupačna cijena, čine je dobrim zimskim modnim 'ulovom'

Crna, smeđa i bež te općenito tamnije nijanse svih boja većinom prevladavaju u našim zimskim outfitima. No, ponekad nam je osvježenje u obliku detalja u jarkom boji baš ono što nam je potrebno kako bismo našu odjevnu kombinaciju podigle na višu razinu.

Mohito torbica | Autor: Mohito Mohito

Nijanse ružičaste nisu rezervirane samo za sunčano vrijeme, već će odlično poslužiti da nam osim outfita, podignu i raspoloženje tijekom zimskih mjeseci. Modni dodatak za koji mislimo da bi savršeno mogao ispuniti taj zadatak, pronašle smo u kolekciji high street brenda Mohito, a radi se o predivnoj ručnoj torbici u vibrantnoj nijansi intenzivne ružičaste boje.

Mohito torbica | Autor: Mohito Mohito

Možda vas zanima Ova viralna Uniqlo torbica je posvuda. Pristaje uz sve i košta samo 140 kuna Rubrika Moda Moda

Iako zimi, a posebno u blagdansko vrijeme viđamo i nijanse jarko crvene, ružičasta je ipak posebnija nijansa, koja će se svakako isticati, a ovu torbicu, zbog praktičnog modela, moći ćemo iskoristiti i za svečanije prilike. Bez straha ju osim naravno uz odjevne predmete u neutralnim bojama, možemo kombinirati i uz nijanse narančaste ili crvene, za zimski outfit pun boja!

Mohito torbica | Autor: Mohito Mohito torbica, (189,90 kn)

Torbica jednostavnog dizajna ima krutu siluetu koju krasi magnetno kopčanje te odvojiva duga naramenica, kad ju želimo nositi preko ramena. Vibrantna ružičasta, iako upečatljiva boja, ipak će se moći uklopiti u naše razne zimske outfite, a odlična će biti i u svakodnevnim, ali i u večernjim kombinacijama, posebno ako ju stiliziramo bez dugačkog remena. 

Na stranici brenda Mohito te u trgovinama dostupna je po odličnoj cijeni od 189,90 kuna. 

Dior Saddle torbica Možda vas zanima Kako je Dior Saddle torbica postala pravi vintage klasik, obožavan već godinama Rubrika Moda Moda
Photo: Mohito

Komentari 0