Zašto je uz sve te nekretnine JLo kupila i skromnu 'kolibicu' u susjedstvu?

Instagram@jlo
Vidi originalni članak
  • Jennifer Lopez i Alex Rodriguez vlasnici su impozantnih nekretnina kojima su dodali i ovu skromniju
  • Uspješna pjevačica i glumica svoju je imovinu odlučila proširiti i 'kućicom' od 200-tinjak kvadrata
  • Mediji već nagađaju zašto je Jennifer Lopez postala njezinom vlasnicom

Zaručnici Jennifer Lopez i Alex Rodriguez ne kriju koliko uživaju u međusobnoj ljubavi, pažnji i svojoj djeci, a nije tajna da opuštajućim trenucima pridonose i luksuzne vile koje slavni par posjeduje na vrućim lokacijama poput Miamija, New Yorka i Bel Aira. Impozantnim kućama, u koje smo mogli i na trenutke zaviriti preko njihovih objava na društvenim mrežama, slavni par sada je priključio još jednu nekretninu, ali tek ‘kućicu’ od svega 200-tinjak kvadrata koja se nalazi u predgrađu Los Angelesa, Encinu. 

Zvijezde Ona smije što drugi ne: Jennifer Lopez trenira u 'zatvorenoj' teretani

Dom se sastoji od tri spavaća sobe i dvije i pol (?) kupaonice, a 50 -godišnja pjevačica, službeno i vlasnica nekretnine, za nju je iskeširala nešto više od devet milijuna kuna. Kako Jennifer u blizini već ima jednu nekretninu, strani mediji nagađaju kako je kupnja kućice vjerojatno investicija ili je kupljena za nekog člana obitelji

Jednokatnica koja je izgrađena 1948. godine ima sasvim nov i moderan interijer u svijetlim zemljanim bojama, a akcente prostoru daju predmeti prirodnih materijala, poput drva. 

BEAUTY Riješi se neugodnosti! Otkrivamo ti 7 čestih uzročnika pojačanog znojenja

 

Ističe se visokim stropovima te velikim prozorima koji u interijer puštaju obilje prirodne svjetlosti.

Kuhinja koja je pretežito u sivim bojama u središnjem dijelu ima kuhinjski otok, a i omogućuje izlazak u ograđeno dvorište gdje se stanari mogu odmarati na sjedećim garniturama. 

Stars Osobni kuhar Jennifer Lopez otkriva koje namirnice se baš nikad neće naći na njezinom meniju

Budućem stanaru na raspolaganju će biti i radna soba, walk in ormar te garaža

Vlasnica brojnih glazbenih i filmskih hitova već posjeduje imanje vrijedno gotovo 190 milijuna dolara u obližnjem Bel Airu, penthouse vrijedan oko 130 milijuna dolara na Manhattanu, imanje u Hamptonu te kuću na plaži u Malibuu. 

Alex Rodriguez vlasnik je vile u Miamiju gdje pjevačica i umirovljeni igrač bejzbola sa svojom djecom provode vrijeme u izolaciji zbog posljedica epidemije koronavirusa. Vila je prepuna zabavnih sadržaja poput kućnog kina, unutarnjeg košarkaškog terena i velike okućnice s bazenom, a poznati par svoje istrenirane figure može održavati i u kućnoj teretani. 

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez zajedno su od 2017., a u ožujku 2019. objavili su i zaruke. Jennifer ima dvoje djece, blizance Maxa i Emmu, dok je Alex otac dvjema djevojčicama, Natashi i Elli

Posjeti Miss7.24sata.hr