Stars

Osobni kuhar Jennifer Lopez otkriva koje namirnice se baš nikad neće naći na njezinom meniju

  • Jennifer Lopez objavila je video sa snimanja najave za novu sezonu realityja ''World of Dance''
  • Prepuštena rukama stručnjaka, pjevačica i gumica izgledala je sjajno, a čini se kako je u izolaciji uspješno održala svoju vitku liniju
  • Vjerujemo kako je Jennifer pazila što jede, a zahvaljujući njezinom osobnom kuharu, sada znamo koje se dvije namirnice sigurno nisu našle na njezinom meniju

Svijet se polako vraća u ‘novu normalu’, a jedva je to dočekala i Jennifer Lopez koja je na društvenim mrežama podijelila prizore sa snimanja najave za NBC-jevo reality natjecanje ''World of Dance'' koje sama producira, a koje na ekrane stiže 26. svibnja. Globalno poznata 50-godišnjakinja za potrebe snimanja prepustila se rukama stilista, frizera i make-up majstora i oduševila rezultatom.  Dvojac Rob Zangardi i Mariel Haenn Jennifer su namijenili bijele hlače na trapez i crni top s odvojenim bijelim rukavima. Za pomalo divlju valovitu frizuru pobrinuo se stilist za kosu Chris Appleton dok se za vamp make-up, uz smokey eyes i nude nijansu ruža, pobrinuo make-up stručnjak Scott Barnes. 

Možda vas zanima Ljudi su se zapitali što se to dogodilo s tijelom Jennifer Lopez, a onda je sve postalo jasno Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 WEEKS until we’re dancin’ again. 🖤@nbcworldofdance #BTS 📸

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on


Iako se prepustila spretnim rukama cijelog tima stručnjaka, teško je povjerovati da je ova diva zakoračila u šesto desetljeće života. Posebno ako uzmemo u obzir kako posljednji 'look' neodoljivo podsjeća na jednu od kombinacija koje je Jennifer nosila u svom prvom spotu za pjesmu ‘’If you had my love’’, a kojim se davne 1999. predstavila na glazbenoj sceni. Čak 21 godinu poslije Jennifer izgleda sjajno, zar ne?

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

Svoj izgled glumica dva puta nominirana za nagradu Zlatni globus duguje discipliniranom pristupu vježbanju i prehrani o kojima priča sasvim otvoreno. No, posljednju ‘’tajnu’’ s menija  pjevačice i glumice iz Bronxa otkrio je njezin osobni kuhar Kelvin Fernandez koji je naveo dvije vrste namirnica koje pjevačica ne jede.

"Jennifer nije ljubiteljica voća, ali njezina djeca vole svježe bobičasto voće. Također, ne voli losos pa kad je ova riba na meniju , za Jennifer moram pripremati jelo od brancina ili bakalara. Ona jednostavno nije ljubitelj teksture i okusa lososa", rekao je 33-godišnji kuhar. 

Možda vas zanima Ništa od četvrte sreće! Evo zašto je Jennifer Lopez ipak otkazala vjenčanje Rubrika Stars Stars

Osim što je u karanteni pazila na održavanje linije, Jennifer je nerijetko bodrila svoje sugrađane na prvim crtama te ostale pozivala da ostanu kod kuće. Uključila se i u humanitarne akcije tijekom kojih je nerijetko isticala kako se susjedi trebaju brinuti jedni za druge, ali i progovorila o važnosti osiguranja potrebnih uvjeta kako bi djeca mogla nastaviti školovanje. 

Ipak, javnost nije blagonaklono dočekala vijest da je Jennifer i njezinom zaručniku Alexu Rodriguezu dopušteno korištenje zatvorene teretane u Miamiju unatoč zabrani rada takvih objekata za vrijeme pandemije. 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0