Maja Šuput otkrila je spol bebice! Objavila je to u ovom videu zajedno sa suprugom Nenadom

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Pjevačica Maja Šuput u šestom je mjesecu trudnoće, a ona i suprug s javnosti su sada podijelili spol bebe
  • Iz velike kutije su pustili plave balone koji su otkrili kako paru na proljeće stiže dječak 
  • Sudeći po outfitima i kulisi, par je saznao za spol onda kada su nastale fotografije kojima su u početkom listopada objavili sretnu vijest

Vijest da sa suprugom Nenadom Tatarinovim očekuje svoje prvo dijete, pjevačica Maja Šuput objavila je početkom listopada, a objavu su pratile predivne fotografije bračnog para. Oko njih je bilo mnoštvo ružičastih i plavih balona, no tada Maja nije progovorila o spolu. Na njezinim Instagram fotografijama često se u prvom planu našao trbuščić pa su mnogi nagađali i radi li se o djevojčici ili dječaku, a Maja je, ušavši u šesti mjesec trudnoće, odlučila s javnosti podijeliti i spol bebe. 

Objavila je video u kojem ona i Nenad otvaraju veliku kutiju te iz nje puštaju balone plave boje koji su otkrili da im stiže dječak. Sudeći po njihovoj odjevnoj kombinaciji, ali i uređenju seta, spol su otkrili onda kada su nastale i fotografije s kojima je Maja otkrila sretnu vijest. 

Stars Raznježena Maja Šuput pokazala ultrazvučnu snimku svoje bebe. Je li saznala spol?

U samo pola sata koliko je prošlo od objave, video je pogledan preko 12 tisuća puta, a među brojnim čestitarima našle su se i neke poznate Hrvatice. Voditeljica Marijana Batinić i Ana Miščević pjevačici su ostavile emotikone srca, a glumica Nataša Janjić Medančić joj je napisala: ''Aaaaaa! Sve će ti biti jasno!'

Prije tjedan dana Maja je objavila fotografiju u zagrljaju supruga te je napisala kako su najsretniji na svijetu posljednjih šest mjeseci, sreću oko cijele situacije ni ne trude se sakriti.

Također, mnoge oduševljavaju i Majine trudničke kombinacije kod kojih joj sigurno pomaže najbolji prijatelj i stilist Marko Grubnić. Kako je ovaj dvojac najavio u miss7 talk showu 'Friday live s Nevenom Rendeli', pripremaju nam dosad neviđene kombinacije, a sigurno će i beba biti jako stylish od prvog dana. 

S društvenih mreža Nakon Maje Šuput i Izabel Kovačić se pojavila u modnom komadu koji ne prestaje izazivati reakcije

Posjeti Miss7.24sata.hr