Stars

Raznježena Maja Šuput pokazala ultrazvučnu snimku svoje bebe. Je li saznala spol?

  • 100.000 lajkova dobila je Maja Šuput čim je objavila da ona i suprug Nenad čekaju bebu
  • Raznježena pjevačica u svojim Instagram objavama nastavlja pratiti trudnoću 
  • U 12. tjednu trudnoće napravljen je ultrazvuk: a spol bebe je... I dalje tajna

Da, Maja Šuput je trudna, to svi već znamo, ali pjevačica vrlo aktivna na Instagramu očito će tim ritmom i dalje objavljivati, no sada su objave vezane za trudnoću i bebu. Maju gotovo da ne prepoznajemo - što je s ludim modnim kombinacijama?

Ništa, samo će, izgleda na čekanje ili kao i mnoge druge stvari pasti u drugi plan, kao najčešće i jest slučaj kad je dijete na putu. Tako je na svom Instagramu podijelila sliku nerođene bebe napravljenu ultrazvukom.  "Jedan od najčudesnijih trenutaka u mom životu", napisala je Maja. I doista jest, otkriva to osmijeh od uha do uha na licu pjevačice. 

Možda vas zanima Maja Šuput otkrila je detalje o trudnoći: "Ja sam bila u šoku, a suprug je počeo plakati..." Rubrika Stars Stars

Kad je prije pet dana objavila da je trudna, primila je 100.000 lajkova, a vijest da sa suprugom Nenadom Tatarinovim gotovo je postala tema dana. Maja je tada otkrila da se Nenad od sreće rasplakao kad je čuo da će postati otac, a brilikom te objave otkrila je da joj nedostaje "pet, šest dana do četiri mjeseca". Pa ako dobro računamo, sada su se navršila ta četiri mjeseca trudnoće, točnije 12 tjedana, a bebina snimka događaj je okrunila. Spol se još ne vidi, beba sjedi i "sakrila" ga je, ali... to ionako nije ni važno, zar ne?

Photo: Instagram@meghanmarkle_official

Komentari 0