Stars

Maja Šuput otkrila je detalje o trudnoći: "Ja sam bila u šoku, a suprug je počeo plakati..."

  • Majina Trudnoća nekako se pretvorila u vijest dana i tjedna, a zaprimila je i gotovo 100.000 lajkova
  • Pjevačica je otkrila kako je izgledao trenutak kad je shvatila da će postati majka 
  • U razgovoru za IN Magazin otkrila je da je prvi put vidjela supruga da plače

Prije dva dana Maja Šuput iznenadila je sve pratitelje na Instagramu i objavila veliku vijest "Trudna sam!" Pokraj svih ovih priča iz države i inozemstva, dobrih i loših tema, doduše uglavnom loših, objava Majine trudnoće nekako se pretvorila u vijest dana. Pa su već po društvenim mrežama počele kružiti šale poput one da su Milanovićevi ispadi i Todorićeva nevinost samo skretanje pozornosti s vijesti da je Maja Šuput trudna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Iznenadjenjeeeee 🥳🥳🥳🥳 Dragi moji, od svih objava i najava, imam puuuunooo vecu vijest od svih dosadasnjih 🤩. Ova je za nas najljepsa, najcudesnija i toliko magicna da vam ne mogu opisati nase osjecaje. Naime u nasu malu ali prepunu ljubavi obitelj , dolazi prinova kao najveci dar i kao karika koja je bila oduvijek zeljena i samo je jos ona nedostajala za nas svemir👨‍👩‍👦. Malo je reci da smo oboje u "7 . nebu " i da je rijec uzbudjenje doseglo novu dimenziju. Napokon je dosao trenutak da vam otkrijemo slatku tajnu i da beba ima prvu foto uspomenu na rast u maminom trbuscicu🤰... Danas slavimo 15 tjedana u nadi da ce sljedecih 25 proci ovako lijepo i sigurno za nas . Wish us luck 🤞

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Popularna pjevačica u razgovoru za IN magazin otkrila je detalje iz prva četiri mjeseca trudnoće...

"Fali mi još pet, šest dana do četiri mjeseca. To je nevjerojatno, kada dođeš u to neko stanje, onda počneš brojiti dane, a kamoli tjedne. Sad su skoro četiri mjeseca i ne mogu ti reći ništa spektakularno, osjećam se identično. Ne mogu znati koliko sam sretna jer nisam proživjela te "mučne dane". Moje prijateljice i zovu da pitaju kako nisam povraćala i kako me baš to potrefilo" opisuje Maja.

Od objave statusa na Instagramu već je zaradila gotovo 100 tisuća lajkova, a čestitali su joj brojni poznati Hrvati.

"Moram priznati da je to šok. Koliko god si ti spreman u životu na neke stvari, ali taj dan kada se to dogodilo ja sam baš bila u šoku. Ne mogu ti to opisati, kao da si mutav, evo. Svakako je pomogao onaj moment kad na ultrazvuku vidiš da se tamo nešto miče, a pogotovo sada s tri mjeseca kad vidiš baš bebu" ispričala je maja kako je reagirala kad je saznala da će postati majka.

A opisala je i reakciju supruga Nenada Tatarinova:

"On je počeo plakati, kao i svaki pošteni budući otac. Ali to je baš bilo lijepo, prvi put sam vidjela da čovjek plače" ispričala je Maja za IN Magazin.

Pjevačica je istaknula da je stalno gladna, a svoje brojne fanove koji je žele slušatio i gledati na pozornici je ipak malo primirila...

"Nemamo plan za pjevanje, godina je kompletno puna do 2021. godine i to je najnormalnije. A sada dok mogu najnormalnije radim" zaključila je Maja, koja je na Instagramu objavila nove fotografije i kratki video u kojem se gladi po trbuhu i šalje pusu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Omiljen look mog muža, kaze da sam mu tu top pa evo... 👸

A post shared by majasuput (@majasuput) on

 

Photo: None

Komentari 0