Life&style

Maja Šuput podigla majicu: Evo kako joj izgleda trbuh u 23. tjednu trudnoće

  • Maja Šuput saznala je da čeka prinovu 20. srpnja. Otad joj se svijet promijenio, a njezini fanovi na društvenim mrežama puni su oduševljenja
  • U 23. tjednu trudnoće popularna pjevačica odlučila je otkriti trudnički trbuščić
  • Mnogi su joj čestitali lijepim porukama, ali neki su se zabrinuli da izgleda "nekako mršavo" 

Prije nekoliko mjeseci život Maje Šuput dobio je potpuno novi smisao. Godinu i pol nakon vjenčanja za Nenada Tatarinova saznala je da je trudna, točno 20. srpnja, a na javnu objavu sačekala je dva i pol mjeseca.

"Iznenađenje! Dragi moji, od svih objava i najava, imam puno veću vijest od svih dosadašnjih. Ova je za nas najljepša, najčudesnija i toliko magična da vam ne mogu opisati naše osjećaje. Naime u našu malu, ali prepunu ljubavi obitelj, dolazi prinova kao najveći dar i kao karika koja je bila oduvijek željena i samo je još ona nedostajala za naš svemir", napisala je Maja 7. listopada i zaradila više od 100.000 lajkova na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

U međuvremenu svakodnevno sa svojim brojnim pratiteljima na društvenim mrežama dijeli detalje iz njezinog novog svijeta - koji je ptopuno usmjeren na prinovu. Između ostalog otkrila je fanovima i brojne detalje od početka trudnoće, između ostalog i kako je suprugu otkrila veliku vijest.

Možda vas zanima Maja Šuput objavila fotografiju trenutka koji joj je promijenio život, a jedan detalj je svima upao u oko Rubrika Stars Stars

"To jutro saznala sam da sam trudna i od apsolutnog šoka, uzbuđenja i jednog potpuno neopisivog stanja uma jedino što sam uspjela na brzinu jest nacrtati ovu mega likovnu umjetnost na trbuhu da tako priopćim mužu da će postati otac", otkrila je Maja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Popularna pjevačica je sada u 23. tjednu trudnoće, a odlučila je svojim fanovima pokazati i trudnički trbuščić. U samo 12 sati nakon objave skupila je više od 25 tisuća lajkova na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Uz objavu je naspiala poruku "Danas #23weekspregnant 🤰💞"

Mnogi su joj fanovi čestitali, bilo je tu i duhovitih komentara poput "Ja kad popijem vodu imam takav trbuh", ali i onih koji su joj poručili da više jede jer im je "nekako mršava". 

Možda vas zanima "Prelijepa je!" Majku Maje Šuput usporedili su sa slavnom glumicom. Uviđaš li sličnost? Rubrika Stars Stars

Čak se se neki upustili u prognoziranje spola, bilo je onih koji vjeruju da je dečko, ali i onih koji su sigurni da je curica. Ipak, najljepše je čitati poruke poput ove: "Majo, prekrasna si kao žena, pjevačica i kao majka."

 

Photo: None

Komentari 0