Maja Šuput malom crnom haljinom i vrtoglavo visokim potpeticama 'zapalila' Zadar

Instagram/@majasuput
Vidi originalni članak
  • Maja Šuput se nakon kratkog godišnjeg odmora vratila poslu, a prvi je nastup održala sinoć u Zadru
  • Za tu je priliku odjenula zanosnu malu crnu haljinu i još jednom sve prisutne ostavila bez daha
  • Samo je dan prije Mykonosom prošetala u nešto klasičnijoj varijanti male crne haljine, a obje su imale zajednički modni dodatak - zanimljivi crni plašt

Da Maja Šuput žari i pali gdje god da se pojavi je stara vijest, a svoje je fanove na sinoćnjem koncertu u Zadru ponovno iznenadila seksepilnim stajlingom. Ovoga se puta odlučila za malu crnu haljinu koja je u prvi plan stavila njezine istrenirane noge, ali i zanosan dekolte.  

Life&style Video: Saznale smo iz prve ruke koji je najgori trač koji je Zsa Zsa čula o sebi i Lani Jurčević

Naime, gornji se dio haljine sastojao od tek nekoliko remenčića i 'plašta' koji su držali poprsje 'pod kontrolom' dok je Maja skakutala po pozornici i zabavljala dobro raspoloženu publiku. 

Maja je ovoj seksi haljini dodala vrtoglavo visoke potpetice, a cijeli outfit zaokružila jakom šminkom od koje se najviše isticao taman ruž. Fotografije koje je podijelila na svom Instagram profilu su u kratkom roku prikupile više od sedam tisuća lajkova i niz oduševljenih komentara: "TOP!!!!!!🔥🔥🔥", "Najbolja sii ❤️", "Pre ljepo💜💜💜💜💜", "Obaraš".

Simpatična anegdota Maja Šuput otkrila zašto ju je prije koncerta zaustavila policija - razlog je baš sladak

Stars Maja Šuput opet krade pozornost: Je li ovim nadmašila samu sebe?

Samo je dan prije u nešto klasičnijoj varijanti male crne haljine prošetala i grčkim Mykonosom gdje je uživala sa svojim suprugom i prijateljima ispijajući koktele, zabavljajući se na partijima i uživajući u vrhunskoj hrani. Haljina je također imala mali crni plašt pa naslućujemo Majin trenutni favorit među modnim dodacima. 

Tim se outfitom oprostila od svog godišnjeg odmora koji je trajao samo četiri dana i vratila poslovnim obvezama. "Godišnji je gotov, ispucala sam sva 4!!! slobodna dana 😥 Vidimo se večeras na ludoj fešti u Zadru 🎤🎤 Back to work... Mykonos bye bye 😘", napisala je u opisu objave.

KRALJICA SVADBI Maja Šuput u dominantnom outfitu za Supertalent: "Malo sam vragolasta"

Posjeti Miss7.24sata.hr