Kći Salme Hayek izrasta u pravu djevojku, no čini se kako je slika i prilika svog oca

Instagram
Vidi originalni članak
  • Za glumicu Salmu Hayek je šala "nosila sam te 9 mjeseci, rodila, a ti ličiš na svoga oca" postala istina
  • Njezina kći Valentina slika je i prilika svoga oca, francuskog milijardera François-Henrija Pinaulta
  • Premda je sanjala veliku obitelj, glumica je zbog zdravstvenih razloga svoje jedino dijete rodila u 42. godini

Meksička glumica Salma Hayek rado s medijima i obožavateljima dijeli crtice iz vlastitog života, no jedan segment nastoji zadržati podalje od znatiželjnih očiju. Riječ je o njezinoj kćeri Valentini čije fotografije vrlo rijetko dijeli na društvenim mrežama. Izgled 13-godišnje djevojke prvenstveno nam je poznat zahvaljujući paparazzi fotografijama, a sudeći po njima ona ipak više nalikuje ocu, francuskom milijarderu François-Henriju Pinault.

Lijepa Ireland Kći fatalne Kim Basinger je odrasla i prelijepa, no svi kažu da je više nalik na slavnog tatu

I dok je Valentina glumičino prvo dijete, njezin suprug iz prijašnjih veza ima troje djece. S prvom suprugom dobio je danas 22-godišnjeg sina Françoisa i 19-godišnju kći Mathilde, dok iz veze sa slavnom manekenkom Lindom Evangelistom ima 14-godišnjeg sina Augustina James. Milijarder i manekenka su 2012. godine punili medijske stupce zbog parnice u kojoj je Linda zahtijevala isplatu alimentacije. Pinault je očinstvo priznao tek nakon provedenog testiranja, a cijeli slučaj je zaključen izvan suda.

U svojim medijskim istupima Salma nerijetko ističe kako je njezin suprug brižan otac. "Ni u svojim najluđim snovima nisam mogla zamisliti da ću život dijeliti s tako divnim i izvanrednim čovjekom. Ti si naša snaga, ti si naša inspiracija, ti si naš doma", poručila je Salma svom suprugu putem Instagrama.

A da i u slučaju njihove obitelji vrijedi izjava "Kakav otac, takva kći", potvrdila je u razgovoru za People priznavši kako joj kćer karakterno nije nimalo nalik. " Valentina i ja nismo previše slične. Ona čak ni nema tremu pred kamerama. U mojoj obitelji svi pršte od samopouzdanja, samo nas dvije imamo tremu na pozornici. No, kada se kamere upale za Valentinu ta trema nestaje".

Stars Kako izgledaju kćeri Brooke Shields i koja je nasljedila maminu ljepotu?

U jednoj od rijetkih objava posvećenoj svojoj kćeri, glumica je ustanovila kako je ona "njezina najveća učiteljica, njezina radost i njezina nada". Salma je priznala kako je željela veliku obitelj, no život je za nju imao druge planove. "Oduvijek sam željela imati puno djece, a nisam mogla. Moje je tijelo, kao čudo, rodilo jedno. Ogroman blagoslov je činjenica da suprug ima još troje djece. Dakle, imam ih četiri. I svi su toliko različiti", svojedobno je izjavila.

Inače, uz ime koje je odabrala kćerki vezuje se i korijen sukoba s nekoć joj bliskom prijateljicom, glumicom Evom Mendes. Naime, u medijima se pojavila informacija kako je Eva prekinula prijateljstvo jer je Salma bez pitanja preuzela ime koje je ona izvorno namijenila nadjenuti svojoj kćeri.

Svijet slavnih Kći Nicole Kidman i Toma Cruisea rijetko to čini, ali sad je objavila svoju fotografiju. Evo kako danas izgleda

Premda lice svoje mezimice krije od društvenih mreža, Salma u pratnji kćeri rado posjećuje filmske premjere i dodjele nagrada. Poput mnogih tinejdžerica i Valentina je velika zaljubljenica u modu te rado pravi društvo majci na revijama poznatih svjetskih dizajnera. Zabavljajući slavnim roditeljima, djevojčica je do sada imala priliku upoznati i neke od najutjecajnijih ljudi na svijetu. Među njima su se našli pjevačica Beyonce, voditeljica Oprah Winfrey i papa Franjo. Doista iznimna lista, zar ne?

 

Posjeti Miss7.24sata.hr