Evo što sam sve naučila od Maje Šuput: 5 životnih lekcija popularne pjevačice

Pixsell/Sanjin Strukic
Vidi originalni članak
  • Pjevačica Maja Šuput Tatariov trenutačno je najtraženija medijska osoba pa se pitamo je li kraljica svadbi prerasla u kraljicu estrade
  • Kao i svi, Maja ima mana i dobrih strana sto pa smo odlučile nabrojati što smo sve naučili od poznate pjevačice
  • Detaljno smo analizirali njezine navike, karijeru i put do popularnosti i, vjerujte nam, može se od nje dosta toga usvojiti

Maja Šuput Tatarinov je sudeći po interesu medija, obožavatelja i javnosti trenutačno najveća zvijezda u Hrvata. Na Instagramu je prati 380.771 pratioca, a dugačka je i lista onih koji je žele angažirati za koncert ili nastup na svadbi. Njezina vlastita svadbena svečanost, održana prethodnog mjeseca u Istri, već je prozvana "svadbom godine". Na temelju svega viđenoga, pravo je vrijeme da se zapitamo jesmo li dobili novu kraljicu estrade? Maja kao i svi ima mana, ali i dobrih strana sto pa smo analizirajući njezinu karijeru izdvojili 5 razloga zašto je ona nama čista petica i što bi mogli naučiti od nje.

Savršen ten Ovaj puder nanijela sam ujutro i testirala hoće li izdržati do večeri

1. Miss radoholičarka!

I vrapci na grani znaju da je Maja veliki radoholičar, a za nastupe ju je potrebno bukirati i godinu dana ranije. Njezin raspored je toliko krcat da već početkom godine svoje vikende rasproda, a u šali ističe kako je jedva pronašla slobodan termin za vlastitu udaju. Uz glazbenu karijeru, Maja se sa suprugom Nenadom i upustila  u poduzetničke vode i osnovala brend Majushka čiji je slogan (znakovito) "Maja do jaja"! No, tu ne prestaju njezine ambicije te često ističe kako bi se ponovno voljela okušati u glumi. Maja je svojedobno imala glavnu žensku ulogu u hrvatskoj verziji popularnog mjuzikla Footloose. S vremena na vrijeme, pjevačica izbaci i novi singl koji u rekordnom roku ostvari impozantan broj pregleda na YouTubu. 

2. Svatko dočeka svojih 5 minuta!

Maja ima dugogodišnji estradni staž koji je započela kao prateća plesačica. Premda dolazi iz glazbene obitelji, znala je kako taj posao nije nimalo lak i kako se uspjeh ne dešava preko noći. Stoga je svoj uspon na estradni tron gradila dugi niz godina. Uz brojne pjevačke nastupe, uspješno je sudjelovala u zabavnim formatima pa je tako i postala finalistica u popularnim showova Ples sa zvijezdama i Tvoje lice zvuči poznato. Krasi je reputacija velikog profesionalca koji korektno i točno odrađuje svoje poslove, a ako treba gažu će odraditi i sa slomljenom nogom. Požrtvovna je, ima vlastiti brend te vodi karijeru bez većih skandala, a nama pokazuje kako se požrtvovnost i upornost ipak isplate.

3. Pusti selo neka priča!

Spotiču joj estetske korekcije, plastične operacije, pretjerano tamnjenje, modni stil, glazbeni pravac...a Maja samo pušta selo neka priča i ne obazire se pretjerano na kritike. Možda joj i zasmetaju, ali nastoji u javnosti zadržati dojam pozitivne i vedre osobe bez obzira na događanja u privatnom životu. Premda bi neki kritičari rekli kako je kod Maje mnogo toga fejk, jedna stvar zasigurno nije, a to je njezin stav. Kada nešto priča, govori to iskreno, bez pretjeranih kalkulacija i zadrške. Fura svoj film te smatra kako živi iskreno i normalno pa samim time nema problema ni s čime.

ZVIJEZDE Maja Šuput ukrala show svojim čizmama, a osvrnula se i na nimalo lijepe komentare gledatelja na njezin nastup

4. Živo, živo, samo živo!

Krasi ju epitet vrhunske zabavljačice koja je u stanju cijelu salu dignuti na noge. Život stvarno je kratak i dok smo živi i zdravi neka bude ludu i veselo. Valja nekad pustit brigu na veselje, a naša Maja to zna. Pravi je meštar i duša od zabave te zrači pozitivizmom od kojeg ne posustaje ni u najtežim trenutcima. Na kraju dana, jednom se živi pa vjerujem da sve mi želimo u što vedrijem tonu provesti ovaj život na kugli zemaljskoj, a ne žaliti što se nismo provele kad je bilo vrijeme za to.

Life&style Gustoća, miris i boja vaginalnog iscjetka - što ti govori o zdravlju tvoje vagine?

5. Disati punim plućima!

Jedan od najčešćih komentara Majinih pratioca na njezine objave na društvenim mrežama je taj da ona stvarno zna uživati u životu. I to je nešto što bismo trebali preuzeti od nje! Naime, pjevačica smatra kako svoj novac teško zaradi pa ga zato još više cijeni, a posebno ga voli potrošiti na vlastiti užitak. Kao prava pčelica Maja leti od cvijeta do cvijeta, odnosno u ovom slučaju od destinacije do destinacije. U intervjuima često ističe kako su joj putovanja najdraža razonoda te kako je najsretnija kad jede dobru hranu i pije dobro vinu u društvo najdražih joj osoba. S ovim bi se vrlo brzo mogla poistovjetiti, a ti?

 

Posjeti Miss7.24sata.hr