Stars

Prati UŽIVO: Udala se Maja Šuput, nećeš vjerovati tko je dizajnirao vjenčanicu

  • Maja Šuput i Nenad Tatarinov uplovili su u bračnu luku
  • Svadbena ceremonija održava se na istarskom imanju Meneghetti
  • Pripreme smo pratili cijeli dan, Maja je nekoliko detalja otkrila na svom Instagramu, a Marko Grubnić pohvalio se da je on dizajnirao njezinu raskošnu vjenčanicu

Maja Šuput i Nenad Tatarinov i službeno su bračni par. Na istarskom imanju Meneghetti veselilo se cijeli dan, a pravo slavlje upravo je počelo.

Prije samoga obreda pred matičarkom sretnom je paru i uzvanicima pjevala operna diva Martina Tomčić. Maja je na svoj najposebniji dan zasjala u senzacionalnoj haljini čiji je dizajner njezin najbolji prijatelj, Marko Grubnić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ready or not , here i come 💍💗

Ein Beitrag geteilt von majasuput (@majasuput) am

"Spremni ili ne, ja dolazim", napisala je Maja ispod objave. Nakon što mu je Maja postala supruga, Nenad ju primio u zagrljaj i romantično poljubio, baš kao što to viđamo u filmovima!

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez tinalicious2

Maja je zatim sretno povikala "Udala sam se!", skakutala u svom simpatičnom stilu i ponosno pokazala prsten!

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Maju je do oltara vodila majka koja je za vjenčanje svoje mezimice obukla dugačku haljinu sive boje s čipkom na gornjem dijelu.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Majina kuma bila je Lana Gadza Čermak.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Prelijepa pjevačica osmijeh s lica nije skidala.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Marko Grubnić prije same je ceremonije na Instagramu objavio fotku s Majom u raskošnoj vjenčanici koju je sam dizajnirao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von Marko Grubnic (@markogrubnic) am

" Kada smo zajedno maštali o ovom danu, najprije smo zamišljali kako idemo u Pariz po Dior vjenčanicu ili možda ipak Vera Wang, ja sam čak i napravio plan putovanja, a onda me ona nazvala jedno jutro i rekla mi: "Razmišljala sam malo, ti si mi napravio sve najvažnije haljine u životu, sve haljine u karijeri si napravio ti, ja želim da kao omaž našem prijateljstvu i našoj suradnji napraviš i THE haljinu za najvažniji dan mog života."

Nastao je muk s moje strane, ali samo na nekoliko sekundi, jer da... potekle su suze radosnice, osim što sam u tom trenutku shvatio da se moja princeza zaista udaje, shvatio sam i tu odgovornost,ali i zadovoljstvo da sam baš ja zadužen za THE haljinu. Unatoč nemogućem rasporedu proteklih mjeseci dao sam sve od sebe, da ta haljina bude zaista THE haljina za moju princezu... i evo je... 3,4 sad... krećemo..", napisao je Grubnić ispod fotografije.

Posljednjih dana Maja na Instagramu nije bila aktivna, no danas se pohvalila s nekoliko detalja. Osim toga, i njezini su prijatelji na svojim društvenim mrežama naveliko počeli objavljivati trenutke s ekskluzivnog vjenčanja poput onog na kojem sretni zaručnici, oboje u bijelom, plešu i uživaju.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez tinalicious2

Maja je tako na svom profilu objavila fotografiju u prekrasnoj vjenčanoj haljini u koju smo se zaljubile, a ispod nje na engleskom je napisala "Dobrodošli prijatelji!". Majinu vjenčanicu tek trebamo vidjeti, ali ova je predivna haljina za prijem gostiju bila dovoljno očaravajuća.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welcome friends 💗💗💗

Ein Beitrag geteilt von majasuput (@majasuput) am

Pjevačica je za svoj najsretniji dan obukla bijelu čipkastu haljinu s dugim rukavima. Kosu je zavezala u nisku punđu, a jednostavnost i elegancija kojom odiše njezina pojava oduševila nas je! U dvadesetak minuta skupila je 11 tisuća lajkova, a pratitelji i kolege poželjeli su joj svu sreću.

Frizuru joj je radila prijateljica i stilistica Valentina Čajo koja se kreacijom pohvalila na svom Instagram storyju. Nisku punđu ukrasila je i popularnim ukosnicama s biserima, a Maji frizura odlično stoji!

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez tinalicious2

Valentina Čajo i vizažistica Lada Mitrašinović, Majine dobre prijateljice, na imanje su stigle još sinoć kada su objavile i zajedničku fotografiju.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez Bela Make Up Lada

Marko Grubnić na vjenčanje godine stigao je popodne, i to nakon što se za njega pripremao i tijekom vožnje. U autu je naime slušao Severininu pjesmu Kuma, a snimku objavio na svom Instagram storyju.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez Marko Grubnić

Majini su prijatelji iz Beograda bili među prvim gostima, piše Dijana Marić za 24 sata.

Ranije je i Maja objavila zajedničku fotografiju s 36-godišnjim zaručnikom. Nenad je odijenuo bijele hlače i košulju te sako bež boje, a cijeli stajling zaokružio šeširom. Osmjesi na njihovim licima govore koliku im je sreću donio današnji dan.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

U storyju je Maja otkrila i zanimljiv drveni bar koji će dočekivati goste, ali i osvježenje koje ih spremno čeka.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez Maja Šuput

Uzvanici će tako žeđ utažiti popularnim gaziranim pićem Pipi.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Prije toga pjevačica je objavila i poklon koji je namijenila dragome. Svom je budućem suprugu dala izraditi veliki plakat na kojem se nalazi dirljiva objava. "Prisežem i pred Bogom i pred narodom: u dobru i u zlu, od danas do zauvijek. Službeno, Tvoja Tatarinova", piše na plakatu ispred kojeg stoji Nenad.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Imanje Meneghetti u istarskim Balama okruženo je i velikom crvenom trakom kako bi se istaknulo mjesto održavanja posebne ceremonije.

Iako se o detaljima nije znalo puno, 24 sata je ranije doznao da će se vjenčanje održati u 19 sati, a nakon toga će uslijediti svečana večera. Pričalo se kako bi se Maja mogla udati u crkvi u Balama u kojima je pred oltar stala i njezina kolegica Franka Batelić, ali su pjevačica i njezin zaručnik ipak odabrali ceremoniju pred matičarkom na samome imanju.

 

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0