Antonija Blaće se pohvalila osvježenim pramenovima, a mi bismo rado kopirale ovu savršenu ljetnu frizuru!

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Atraktivna Antonija Blaće posljednjih godina izvrsno koketira sa svijetlim nijansama kose
  • Od kose boje meda do punokrvne plavuše, Antonija je isprobala nekoliko lookova 
  • Nakon posljednjeg odlaska u frizerski stolac, voditeljica se pohvalila osvježenim pramenovima, a mi bismo rado kopirale ovu savršenu ljetnu frizuru

Jedna od najomiljenijih voditeljica koja se na malim ekranima pojavila kao brineta već godinama koketira s bojom meda koju ponekad dodatno osvježi svijetlim pramenovima. Pogađaš? Riječ je o Antoniji Blaće, koja nije pretjerano sklona ekstremnim eksperimentiranjima s bojom kose, ali poput svih nas, ne može odoljeti osvježenoj boji kose uoči ljeta. 

Zvijezde Maja Šuput je prije 15 godina bila brineta, baš kao i Antonija Blaće. Sjećaš se kako su izgledale?

Rezultatom nakon posljednjeg frizerskog tretmana pohvalila se na Instagramu, ali i pokazala osobu koja zaslužna za njezine pramenove

''Da, da, Mira radi one ''moje'' pramenove'', napisala je Antonija u Insta storyju. 

Za krajnji rezultat 40-godišnja voditeljica i producentica pozirala je bez trunke make-upa, a njezinom tonu kože osvježeni  pramenovi sjajno pristaju. 

Zgodna Šibenčanka, koja je krajem prošle godine napunila 40 godina, ranije je za medije otkrila kako pršti samopouzdanjem, a izgleda kako je to najbolja formula odličnog izgleda. 

Sam svoj majstor Antonija Blaće otkrila nam je kako se osjećala jučer kada se prvi put sama uredila za emisiju

"Ja sam sebi ista uvijek. Ponekad se šokiram kad osvijestim brojku, ali generalno ne da se ne zamaram, nego toliko ne razmišljam o godinama da sam sigurna da sam usporila starenje. Osjećam se toliko snažno i moćno da stalno mislim da još nisam ni tridesetu načela. Tek sam počela', rekla je za Večernji list.

Sudeći prema njezinim objavama na društvenim mrežama gdje s gotovo 200.000 pratitelja dijeli situacije iz privatnog i profesionalnog života, izgleda da voditeljica uistinu živi punim plućima. 

Stars Svaka čast što je napravila Antonija Blaće, prijatelji joj poručili: "Nema tih para, umrli smo samo gledajući"

Nedavno je i objavila post u kojem je njezinim brojnim prijateljima zastao dah samo od pogleda na fotografiju. Naime, Antonija je skočila s padobranom u tandemu, a mnogi su joj na tome čestitali.  

Posjeti Miss7.24sata.hr