Stars

Svaka čast što je napravila Antonija Blaće, prijatelji joj poručili: "Nema tih para, umrli smo samo gledajući"

  • Znatiželja i pustolovan duh Antoniju su doveli do jednog ekstremnog iskustva za koje bi se odlučili malobrojni
  • Voditeljica se na svom Instagram profilu pohvalila kako je skočila s padobranom u tandemu
  • Ovaj hrabri pothvat komentirali su njezini prijatelji Nina Badrić, Marijana Batinić i Davor Grgin, a Antonija je i otkrila kako se osjećala 

Antonija Blaće izvrsno se snalazi u vođenju emisija uživo, a osim talenta tome vjerojatno pridonosi i to što ovo televizijsko lice obožava adrenalin koji joj takav format omogućuje. Činjenica da se prijavila u prvu sezonu Big Brothera u Hrvatskoj sigurno govori o Antonijinom pustolovnom duhu i odsustvu straha pred nepoznatim. U karijeri koju je potom nastavila vođenjem ovog popularnog formata priznala je kako joj najviše uzbuđenja donose situacije kada se ‘’mora iščupati kada nešto krene pod zlu, a da to gledatelji ne primijete’’. Neustrašiva, svestrana i snalažljiva voditeljica, nakon izlaska iz karantene odlučila se na nove doze adrenalina, ali ovaj put nisu imale veze s poslom. Naime, voditeljica RTL-ovog projekta, kviza '10 pitanja' na Instagram profilu pohvalila se kako je skočila s  padobranom u tandemu. Svaka čast!

Možda vas zanima Tko bi ovo očekivao?! Antonija Blaće pokazala što zapravo nosi dok vodi kviz Rubrika Stars Stars

‘’I did it’’’’, kratko je svojim pratiteljima poručila Antonija uz fotografiju na kojoj je privezana uz instruktora u slobodnom padu iznad panorame. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I DID IT!!!!! ✈️🤩 #skydive #tandemskydive

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on

Na pothvatu u koji se ne bi upustio svatko čestitali su joj brojni obožavatelji i prijatelji. ‘’Svaka ti čast’’, napisala je Nina Bradić.

Da su’’upravo umrli’’, poručili su ispod fotografije Antoniji Davor Grgin i Marijuana Batinić, na što im je voditeljica odgovorila kako je ona zapravo umirala dva dana dok je čekala, ali i da je skok zapravo predivno i dosta nježno iskustvo. ‘’Ma nema tog novca!!! Umro sam od straha samo na tvoju fotku’’, nije se dao razuvjeriti Davor Grgin. 

Možda vas zanima Antonija Blaće otkrila nam je kako se osjećala jučer kada se prvi put sama uredila za emisiju Rubrika Stars Stars

‘’Ja umirem dva dana otkad smo dogovorili da skočimo. Znači, nisam neki lik od adrenalina sama po sebi, ali je stvarno predivno. Nisam imala ni taj adrenalinski šut. Jednostavno je lijepo. Baš, baš lijepo’’, sugerirala je Antonija na što joj je Davor Grgin poručio kako će se ovaj skok pokušati možda u idućem životu. 

‘’Bravo i hvala što je to sad to’’, napisala je Andrea Andrassy. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Booook 👋🏻👋🏻👋🏻 #onewomanband

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on

Iako Antonija nije otkrila s koje visine je skočila, padobranski skokovi u tandemu obično se izvode s visine od 2.500 do 4.000 metara o čemu ovisi i duljina slobodnog pada. Skok s visine od 25000 metara omogućava slobodan pad od 20 sekundi dok može potrajati i do 60 sekundi ako se skače s 4.000 metara visine. Nakon slobodnog pada s visine od 2.500 metara ostaje još let pod otvorenom kupolom padobrana koji traje 10 minuta tijekom kojeg najhrabriji mogu uz instruktora i upravljati padobranom. 

Vjerujemo kako je Antonija uživala u svakoj sekundi, a bi li se i ti usudila na ovaj ekstremni pothvat?

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0