Zaljubili smo se u ženstveno izdanje nasmijane prolaznice, a izgleda da statement komad nije šešir...

Pixsell
Vidi originalni članak
  • Statement kaput u glavnoj je ulozi mnogih divnih zimskih odjevnih kombinacija
  • Ove su godine posebno popularni oni u jarkim bojama koji odlično izgledaju i u sportskijim, ali i elegantnijim izdanjima
  • Nama se jako svidjelo kako je jedan takav nasmijana prolaznica sa špice iskombinirala s ostalim komadima u nježnim krem nijansama

Statement kaput jedan je od onih komada koji nikada ne prolazi nezamijećeno i koji je uvijek odlična investicija, a pogotovo zato što jednako dobro izgleda i u nešto sportskijim, kao i elegantnijim izdanjima pa gotovo da ne postoji outfit uz koji ga ne možemo nositi.

Moda Macaroons šeširi beogradskog brenda Ercegovac slatki su kao i kolačići koji su im inspiriracija

Ove su godine posebno popularni kaputi u jarkim bojama koji razbijaju sivilo hladnih zimskih dana kakve se može pronaći i kod domaćih dizajnera, a nama se posebno svidjelo kako je jedan takav u vatrenoj nijansi crvene naranče nasmijana prolaznica iskombinirala s ostatkom ovog super ženstvenog looka. 

Dugu pletenu haljinu s podignutim ovratnikom u nježnoj krem nijansi upasirala je s elegantnim čizmama s potpeticom od brušene kože u istoj nijansi, a duge plave uvojke zaštitila je šeširom od zečje dlake iste boje. 

Moda Osvojile su nas Zara čizme koje iz mase drugih izdvaja jedan razigrani detalj

Ovu je izuzetno sofisticiranu kombinaciju začinila tek ružem u boji crnog vina i malenom tobicom s kroko uzorkom u istoj boji, podsjetivši nas koliko i moderni komadi mogu podsjećati na bezvremenske kombinacije kakve su se mogle vidjeti na gradskim ulicama prije više od pola stoljeća kada su kaputi, visoke potpetice i šeširi bili neizostavni dio garderobe svake žene. Delikatno, izuzetno ženstveno i bez ijedne zamjerke!

Posjeti Miss7.24sata.hr