Moda 07. prosinca 2022.

Ulov sezone? Naša influencerica nosi genijalan par čizama iz Massa

Lidija Lešić
Instagram @lidijalesic. Lidija Lešić
  • Naša influencerica Lidija Lešić u svoje outfite uvijek uklapa i odlične modele obuće
  • Ovog puta izabrala je trendi crne čizme na debeli đon koje imaju i dodatan ukrasni detalj
  • Lidija je svojim pratiteljima, koji su pohvalili njen izbor čizama, otkrila i gdje ih je kupila

Glomazni modeli čizama, s platformama i debelim đonovima, na vrhu su popularnosti i ove zimske sezone. Klasični Chelsea modeli, ali i oni na kopčanje ili s vezicama, prevladavaju u većini stylinga ljubiteljica mode.

Što je trenutno u trendu vrlo dobro zna i naša influencerica Lidija Lešić, koja je na svojem Instagram profilu podijelila fotografiju u spomenutom modelu čizama te u opis dodala kako je ljubiteljica kave i cipela, budući da se na fotografiji, uz čizme, nalazi i šalica kave. 

Jimmy Choo x Timberland Možda vas zanima... Jimmy Choo X Timberland: suradnja koja je spojila nespojivo i od timbica napravila fashion komad Rubrika Moda Moda

Mass čizme | Autor: Mjus, čizme, (1.599,00 kn)

Lidija je rado sa svojim pratiteljicama podijelila gdje je pronašla čizme, a radi se o trgovini Mass. Lidija nosi kožne čizme brenda Mjus, koje se u Mass trgovinama te na njihovoj stranici mogu kupiti po cijeni od 1.599,00 kuna.

Zanimljiv model visokih čizama na vezanje krase i debele ukrasne vrpce kojima se čizme mogu pričvrstiti.

Zara čizme Možda vas zanima... Osvojile su nas Zara čizme koje iz mase drugih izdvaja jedan razigrani detalj Rubrika Moda Moda

Komentari 0