Moda

Krenula je po haljinu, vratila se s kaputom! Marijana Batinić nije odoljela ovom domaćem dizajnu

  • Kvalitetan kaput, nosiv u brojnim prilikama jedan je od ključnih komada u garderobi svake žene
  • Savršen primjer jednog ovakvog dizajnirala je i model raskošnih rukava koji je neplanirano kupila Marijana Batinić 
  • Riječ je o modelu Coco brenda Krie Design, a dostupan je u šest nijansi od kojih je svaka jednako divna

"Ukrala sam ženi kaput" napisala je Marijana Batinić u posljednjoj objavi objašnjavajući kako je došla po haljinu, a otišla kući s kaputom. Pa se slikala u prekrasnom crnom kaputu Krie Designa koji bismo prepoznali i bez da je navela čiji je. OK, sumnjamo da je kaput baš ukrala... Više mislimo da se dogodila situacija koja se barem koji puta dogodila mnogima od nas. Krenemo kupiti jednu stvar, a vratimo se kući s drugom. Na primjer, krenemo na tržnicu, a vratimo se s cipelama za 2000 kuna (primjer iz stvarnog života).

Ovaj kaput brenda Kristine Burje zamijećen je bio već i prošle zime, na prolaznicama u gradu, Kristini samoj pa i nekim poznatim damama poput Franke Batelić.

 | Autor: Instagram @frankaofficial_ Instagram @frankaofficial_

COS kaput Možda vas zanima Upečatljivi kaput brenda COS bit će u središtu svake zimske modne kombinacije Rubrika Moda Moda

Model Coco krojem i bojama privlačiti poglede, a njegovi puf rukavimogu se nositi spušteni ili pak podignuti do laktova što ostavlja prostor za upotpunjavanje looka dugačkim damskim rukavicama, a posebno je efektan široki predimenzionirani remen kojim se kaput stisne u struku. 

 | Autor: Krie Design Krie Design

Cijena ovog modela je 4895,00 kuna, a dostupan je u šest predivnih nijansi - crnoj, svijetlo plavoj, boji limete, pariški plavoj, bolji šljive i bijeloj i da, svaka od njih izgleda posebno na svoj način i ni s jednom se ne može pogriješiti.

Možda vas zanima Zimska kolekcija domaće modne kuće s retro štihom oduševljava, a svaki od kaputa bismo tako rado u svom ormaru Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @marijanabatinic

Komentari 0