Svidjela nam se maksi haljina ove prolaznice (i japanke, i mikro torbica) pa smo pronašli slične

Pixsell/Sanjin Strukic
Vidi originalni članak
  • Idealno je vrijeme za maksi haljine - štite nas od sunca, a ne moramo brinuti ni ako su nam noge još "zimski" bijele
  • Ova haljina ima i drugi adut: veže se oko struka pa laska (svakoj) figuri
  • Pronašle smo 3 slična modela u Mangu, Mohitu i Zari 

Maksi haljine obožavamo u svakom trenutku ljeta! Uz njih nam nisu potrebni drugi odjevni komadi, a osim toga njihova dužina štiti nam kožu od sunčevih zraka, posebno ako su i rukavi dugi. S druge strane, od pogleda su skrivene naše vjerojatno još uvijek bijele nožice. Prolaznica sa zagrebačke špice prošetala dugačku i elegantnu haljinu koja nam je za oko zapela zbog svoga neobičnog uzorka. 

Ležerni stil upotpunile su sitne i gusto raspoređene kockice u bijeloj, crnoj, ružičastoj, bordo i plavoj boji, a krase je i čipkasti detalji. Na dugim i lepršavim rukavima dvije su crne, čipkaste trakice, baš kao i na donjem dijelu haljine, ali i na ovratniku. Posebno nam se svidjelo što se haljina veže oko struka pa se unatoč dugoj suknji i dugim rukavima može istaknuti i linija tijela koje vizualno sužava.

Moda Haljine u Zari snižene su na 80 kuna, izdvojili smo nekoliko najljepših modela

Ova ju je prolaznica kombinirala s ravnim sandalama, jednostavnim modelom s upečatljivim okruglim detaljem na ristu. Ove komade boho stila smirila je mini torbicom ružičaste boje koja se savršeo uklapa u cijeli outfit.

Budući da nas je ova haljina oduševila, pretražile smo trgovine u potrazi za sličnim modelima.

Moda 5 dugih haljina koje će pokriti svaku svečaniju prigodu ovog proljeća

Zanimljiv print, s gusto raspoređenim motivima, slične nijanse i vezanje oko struka bili su nam osnovna motivacija pri pronalaženju idealne maksi haljine, a odlučile smo se za tri modela.

S lijeva na desno: Mango (449,90 kn), Mohito (399 kn), Zara (499,90 kn)

S dugim rukavima ili s tankim naramenicama, neobični motivi ili cvjetići te kombinacija plave i ružičaste boje osvojila nas je, a osobito modeli koji ističu struk.

Make up tajne Znamo kako napraviti savršen večernji look za ljetne provode!

Izgledaju spektakularno na visoku petu, uz ravne sandale vladaju boho stilom, a nerijetko i skrivaju cipelice koje nosimo pa ni o tome ne trebamo brinuti. Koja se tebi najviše sviđa?

Posjeti Miss7.24sata.hr