Moda

Haljina iz Manga od 100 kuna naš je favorit: evo kako je nositi

  • U Mangu su počeli međusezonski popusti do 50 posto
  • Za oko nam je posebno zapela jedna haljina na preklop
  • Osmislile smo tri različita stajlinga iz različitih dućana

Dok željno iščekujemo ljetne sezonske rasprodaje (koje nam se u ovom trenutku čine miljama daleko), svaki popusti su i više nego dobrodošli. Ne trebamo ti ni govoriti koliko su nas onda razveselili međusezonski popusti u Mangu koji su počeli ovih dana. Artikli su sniženi do 50 posto i mogu se pronaći super komadi po uistinu povoljnim cijenama. 

Možda vas zanima Mikro torbice - proljetni trend tako sladak da mu ne zamjeramo nepraktičnost Rubrika Moda Moda

Ipak, nama je pažnju ukrala jedna haljina - i to ona koja pristaje baš svima! Da, doista postoji model haljine koji laska svakoj figuri, a to je haljina na preklop. Upravo takav model haljine dostupan je u Mangu po cijeni od 99,90 kuna i dolazi u tri različite boje, odnosno uzorka - crna, šarena s prugama i smeđa s točkicama

Haljina s prugama

Prugice su bezvremenski trend na modnoj sceni, a čini se da se to neće uskoro promijeniti. Obožavaju ih i mlade djevojke, ali i starije žene jer se odlično uklapaju u svaki outfit. Prugaste haljine mogu biti dvosjekli mač jer nas mogu vizualno proširiti, ali to nije slučaj  s ovim modelom. Haljina je u crveno-bijelo-crnim prugicama pa su, prema tome, dodatci u takvim bojama savršen izvor. Kaubojske čizme ponovno su IN i savršeno pristaju uz ovu haljinu i kožnu jaknu. Ovaj outfit može biti za druženje s prijateljicama u kombinaciji s ruksakom ili za posao u kombinaciji s velikom crnom torbom

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: kožna jakna (Pull&Bear - 199,90 kn), haljina (Mango - 99,90 kn), čizme (Stradivarius - 449,90 kn), ruksak (Bershka - 149,90 kn)

Točkasta haljina

Ovoga proljeća na ulicama će zavladati točkice. Kako se za sada čini, ovo će definitivno biti hit uzorak nadolazeće tople sezone. Trgovine su već sada pune točkaste odjeće, obuće i modnih dodataka. Ovaj razigrani uzorak savršen je izbor za ležerne kombinacije. Osim točkica, trgovine su preplavili i pleteni modni dodatci - cekeri, torbice, špagerice, sandale... Upravo nam se spoj točkica i pletenih dodataka učinio kao idealna kombinacija. U ovome se vidimo u šetnji gradom, a ti?

Možda vas zanima 3 odlične kombinacije za odlazak na kavu u gradu Rubrika Moda Moda

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: haljina (Mango - 99,90 kn), torba (Zara - 199,90 kn), sunčane naočale (Mango - 169,90 kn), špagerice (Pull&Bear - 349,90 kn), sat (Bershka - 129,90 kn)

Možda vas zanima Ova tri komada s oduševljenjem ćemo nositi kad su jutra hladna, a dani već topli! Rubrika Moda Moda

Crna haljina

Vjerujemo kako svaka žena u svom ormaru ima barem jednu crnu haljinu. Osim što se lako kombinira sa svim drugima bojama, uzorcima i teksturama, crna boja i vizualno sužava. Osim toga, jako je elegantna. Ovaj model u crnoj boji možeš nositi u kombinaciji sa zlatnim detaljima i modnim dodacima. Idealno će se uklopiti i svilena marama koja će dati dašak profinjenosti. U ovoj kombinaciji spremna si za romantičnu večeru

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: haljina (Mango - 99,90 kn, marama (Mango - 79,90 kn), sandale (Zara - 299,90 kn), naušnice (Pull&Bear - 39,90 kn), torba (Mango - 549,90 kn)

 

Photo: Miss7/PR

Komentari 0