Moda

Ova tri komada s oduševljenjem ćemo nositi kad su jutra hladna, a dani već topli!

  • Ožujak obožavamo jer konačno možemo nositi tanje komade zimske odjeće
  • Naravno, još uvijek se moramo utopliti, no u tanje slojeve
  • Odabrali smo 3 odjevna komada koja će popraviti svaki look  na kraju zimske sezone

Sada kada su već zadnji dani veljače prevrtljača, ožujak nam ipak donosi stabilnije i manje hladno vrijeme. I znamo da se još uvijek nose kaputi, deblje veste, ali i slojevita odjeća općenito. Doista, već odbrojavamo dane od početka proljeća, pa ga možemo pozdraviti barem bojom odjeće. Odabrali smo tri looka s tri ključna komada odjeće koji će te istaknuti iz mase, a sličnih modela ima i u trenutnoj ponudi:

1. Bijeli kaput na vezanje

Velike smo ljubiteljice kaputa boje devine dlake, no ponekad mu moramo naći zamjenu, posebno ako dolazi u predivnoj bijeloj boji. Nemoj nas odmah napasti - znamo da ovaj kaput nije nosiv na dnevnoj bazi jer je mamac za mrlje i nečistoću, no zato ga i možemo nositi u ožujku kada je broj padalina i vremenskih nepogoda minimaliziran.

 

A post shared by @stylegator on

Možda vas zanima 3 proljetna kaputa ovih prolaznica su nas očarala. Pa smo pronašle takve u dućanima Rubrika Moda Moda

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp ZARA, 399 KN

2. XXL kardigan

Još jedna prednost ožujka je što nema velikih odmaka u temperaturi kroz dan, pa ako iz kuće izađeš u tanjem kaputu ili XXL vesti moći ćeš te komade nositi kroz dan bez straha od pothlađivanja ili preznojavanja. Veliki predimenzionirani kardigani su zapravo idealni za kraj zime i početak proljeća. Više otkrivaju od kaputa, sjajno se nadopunjuju na dnevni outfit, a uz minijaturnu promjenu modnih dodataka postaju podloga za modnu kameleonku. Djelovat ćeš kao da svaki dan nosiš drugačiji outfit.

 

A post shared by Mariluz Carbonell (@blonde_mery) on

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp H&M, 149 KN

3. Kožne hlače

Skinny hlače od kože ili ekokože su već godinama omiljeni model hlača za zimski period. Specifične su zato što uz malu izmjenu ostatka looka se s lakoćom iz dnevnog pretvaraju u večernje izdanje. Isto tako, vrlo su riskantne jer plešu na granici dobrog ukusa. Ako ih kombiniraš s kožnom jaknom ostavit ćeš dojam kiča, a uz dobre vunene komade možeš izgledati poput supermodela koji se šeće ulicama New Yorka u slobodno vrijeme...

 

A post shared by DILARA (@dilarakaynarca) on

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp ZARA, 149 KN

Photo: INSTAGRAM @dilarakaynarca

Komentari 0