Moda

6 odjevnih predmeta koji vizualno sužavaju struk

Ako je tvoja građa tijela takva da ti je teško istaknuti i vizualno suziti struk, ovi stilski savjeti pomoći će ti u tome

  • Jupi, u modi su ponovno traperice visoka struka - veliki plus za uži struk
  • Ako istakneš ramena, ostatak će izgledati uže
  • Elegantna i vitka bit ćeš u strukiranom blejzeru

Uzak struk jedan je od privlačnijih ženskih atributa, ali nismo svi te sreće da ga imamo. Srećom, postoji nekoliko stilskih trikova uz pomoć kojih će tvoj struk izgledati uže nego što doista jest. Važno je samo pravilno odabrati odjeću i modne dodatke kojima ćeš to postići. Odlične savjete donosimo ti u nastavku:

1. Odjeni hlače s vertikalnim prugama

Nošenje vertikalnih pruga jedan je od starih i najčešće korištenih stilskih trikova za postizanje vitkije figure i stvaranje prividne visine. I dok će te horizontalne pruge "skratiti" i vizualno učiniti debljom, vertikalne će imati koristan učinak. Odjeneš li hlače s ovim uzorkom tvoj struk će izgledati tanje, a noge dulje.

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

 

2. Haljine na preklop uvijek su dobar izbor

Haljina na preklop koju je sedamdesetih godina prošlog stoljeća, na samom početku karijere, kreirala dizajnerica Diane von Furstenberg, već desetljećima ne izlazi iz mode i to zahvaljujući tome što laska svakoj figuri. Veže se u struku, privlači poglede na taj dio i vizualno ga sužava. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

3. Biraj odjeću visokog struka

Odjeća visokog struka, osim što vizualno izdužuje noge, i struk čini tanjim nego što doista jest. Ovaj kroj za razliku od drugih naglašava najuže mjesto na tijelu, a dodatno ga možeš naglasiti dodavanjem remena. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

4. Dodaj remen

Dodavanjem remena na haljinu, hlače, sako, jaknu ili dugu vestu definirat ćeš svoj struk i u trenu postići vitkiji izgled. Pritom svakako izbjegavaj jako široko remenje koje će učiniti da djeluješ niže. PS. osim što će "suziti" tvoj struk, remen će upotpuniti svaki outfit i učiniti ga zanimljivijim. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

 

5. Nosi strukirane blejzere

Blejzer koji ti sjajno pristaje i prati liniju tijela stvorit će iluziju vitkije figure, pogotovo ako je strukiran ili se kopča oko struka. Upravo zato biraj modele strukiranih blejzera kako bi naglasila svoj struk i vizualno ga stanjila. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

6. ...i pencil suknje

Pencil suknja srednje dužine, koja seže do ispod koljena, idealan je modni komad za lažiranje uskog struka. Osim toga, pencil kroj je izrazito ženstven i elegantan, a uz to ostavlja i pomalo zavodljiv i seksepilan dojam. I kod nošenja pencil suknje možeš se poslužiti remenom kojim ćeš dodatno naglasiti struk. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0