Moda

5 dugih haljina koje će pokriti svaku svečaniju prigodu ovog proljeća

  • Maksi haljine su komad koji zahtijeva malo truda, a daje maksimalan učinak
  • Ove godine u modi su maksi haljine sa živahnim uzorcima nježnih boja
  • Iz ponuda smo izdvojili 5 prekrasnih komada iz high street dućana

Proljetno doba obično označava povratak maksi haljina na police. Duga haljina, lijepe sandale ili tenisice i spremna si! Ovaj komadom zahtjeva toliko malo truda (trebaš je kombinirati samo s cipelama i torbicom), a učinak je definitivno maksimalan. Na police high-street trgovina ovih dana su stigli neki zanimljivi modeli pa smo izdvojili 5 komada koji su se našli na našem popisu želja!

1. Maxi haljina koja se veže oko vrata

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Reserved: 349,90 kn

Haljine i majice koje se vežu oko vrata nekoliko godina definitivno nisu bile u centru pozornosti, ali čini se da će ih nadolazeća sezona spasiti od modnog zaborava. Savršen primjer ovog trenda definitivno je Reserved maksi haljina koja se veže u struku i oko vrata te nježno pada sve do gležnja. Bijeloj boji savršeno odgovaraju zelenkaste i bež nijanse koje se pojavljuju na haljini pa sve zajedno izgleda kao prava (pro)ljetna harmonija. Ovu haljinu vidimo u kombinaciji s pletenom torbicom i velikim šeširom, zar ne?

Možda vas zanima Za opuštene mladenke: ove Zarine haljine bez problema će odglumiti vjenčanicu Rubrika Moda Moda

2. Žuto je in

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Zara: 229,90 kn

I vrapci na grani već znaju da je žuta boja zvijezda ovog proljeća. Zar su sumnjala da će Zara napraviti maxi haljinu u baš toj nijansi? Ova haljina je duboko rezana na leđima, a u struku tek lagano stegnuta konopcem. Osim toga, sa strane ima prorez koji joj daje seksi moment. Definitivno jedva čekamo u njoj provoditi dane odmora. 

3. Proljetna romantika

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Stradivarius: 229,90 kn

Ako maxi haljinu želiš nositi već u rano proljeće, savršen model dugih rukava možeš pronaći u Stradivariusu. Riječ je o bijeloj haljini s dinamičnim plavim uzorkom. I ova haljina skladno pada, a u struku se samo blago sužava. Kao stvorena je za svaku romantičarku i mi je već vidimo u kombinaciji sa savršenim cipelicama s otvorenom petom u pastelnoj nijansi! 

4. Odvažni uzorci

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Reserved: 299, 90 kn

Možda vas zanima Reserved otvara web shop za Hrvatsku, a nudi se i dobar popust! Rubrika Moda Moda

Ako dosada nisi shvatila, uzorci na maksi haljinama spasit će te modne dosade. Tako je i sa zelenkastom haljinom iz Reserveda koja je svoj prilično konvencionalan kroj oživjela dinamičnim uzorkom. I pretvorila se u hit za prave dame! Definitivno je vidimo u dnevnom i noćnom izdanju, uz ležerne sandale na petu neutralnih tonova. A sviđa nam se i diskretni prorez na leđima!

5. Animal print 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Reserved: 449,90 kn

Animal print nikada nije bio popularniji! A savršeni zmijski uzorak prevladao je maksi Reserved haljinom. Haljina spuštenih ramena i s vrpcom oko struka pravo je oličenje ženstvenosti i diskretnog seksipila. Zaljubili smo se na prvi pogled i jedva čekamo nešto toplije dane! 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0