Moda

Za opuštene mladenke: ove Zarine haljine bez problema će odglumiti vjenčanicu

  • U Zara novoj kolekciji nalaze se dvije haljine koje bi sjajno izgledale kao vjenčanice
  • Obje haljine koštaju 299,90 kn
  • U Zari smo pronašli i savršene vjenčane cipele te nekoliko modnih dodataka

U Zarinu proljetnu kolekciju zaljubili smo se zbog genijalnih ženskih odijela u jarkim bojama, ali ovaj put pažnju su nam privukle dvije haljine koje su se "odrekle" boja. Toliko su lijepe da već vidimo kako bi sjajne bile u funkciji - vjenčanice. Ako si dovoljno odvažna mladenka koja želi plesati cijelu noć, ne vidimo razloga da ne zablistaš u ovim haljinama. 

Možda vas zanima Znanstveno je dokazano: izlazak s frendicama dvaput tjedno jako utječe na tvoje zdravlje. Evo zbog čega! Rubrika Beauty Beauty

Satenska slip haljina (299,90 kn)

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Slip satenska haljina (Zara, 299,90 kn)

U Zarinoj novoj kolekciji nalazi se duga satenska haljina u bijeloj boji. Maksimalno elegantna, s zanimljivim dekolteom i tankim naramenicama, odraz je bezvremenske elegancije i minimalizma kojem se svijet sve više okreće. Dovoljno uska, a dovoljno lepršava! Nema dvojbe da bi svaka mladenka u ovoj haljini zablistala i neometano plesala cijelu noć. Osim toga, u Zari definitivno možeš pronaći i vrlo, vrlo elegantne naušnice koje bi ovu haljinu učinile još ljepšom. 

Haljina s V izrezom (299,90 kn)

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Haljina s V izrezom (Zara, 299,90 kn)

Druga potencijalna vjenčanica iz snova definitivno je midi haljina drugih rukava koja je bijela i posuta šljokicama. Mnoge mladenke rekle bi: savršena kombinacija! Haljina izgleda kao da je ispod satenska varijanta (poput prve haljine), a onda preko nje ide šljokasti til koji izgleda fantastično. S obzirom na dužinu rukava, ovo je savršena varijanta za ranoproljetna vjenčanja. Savršena, lagana i beskrajno elegantna! Osim haljina, u Zari možeš pronaći i nekoliko pari sandala na petu koje bi se savršeno uklopile u outfit mladenke. Osim zlatnih sandala na vrtoglavo visoku petu, tu su i vinil cipele na punu petu koje su definitivno samo za odvažne.

Možda vas zanima Ovo su 4 najtrendi vjenčanice za 2019. godinu Rubrika Moda Moda

Cipele 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (299,90 kn), Zara (599,90 kn)

Također, prošlogodišnje goleme naušnice ove godine na policama Zare zamjenile su mnogo decentnije varijante od kojih mnoge na sebi imaju bisere. Dostupni su razni oblici. Cijene se kreću od 70 do 120 kuna, a efekt je maksimalan.

Modni dodaci

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (79,90 kn), Zara (99,90 kn)

U konačnici, tu je detalj koji nam definitivno nije mogao promaknuti. Riječ je o ukosnicama s umjetnim biserima koji su već nekoliko sezona vrlo poželjan ukras na frizuri brojnih mladenki. Posebno dizajnirani ukrasi inače su veoma skupi i cijene se penju, preko tisuću kuna, ali savršene ukosnice u Zari koštaju 119,90 kn, a u pakiranju stižu čak četiri komada.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Ukosnice s lažnim biserima (Zara, 119,90 kn)

 

Photo: Miss7/PR

Komentari 0