Cool prošivena jakna koju nosi Pamela Badžek u Mangu je dostupna i ove godine!

Instagram @august_xvi
Vidi originalni članak
  • Prijelazno jesensko razdoblje idealno je za chic model lagane prošivene jakne, a upravo takav nosi i Pamela Badžek
  • Pamela je u svoju modnu kombinaciju uklopila prošlogodišnji model iz Manga, s ružičastim i plavim nijansama, a sličan je ponovno dostupan i ove godine
  • Modna kombinacija u kojoj Pamela nosi ovu jaknu odličan je izbor za tople jesenske dane

S dolaskom jeseni, nove kolekcije ponovno su pune odličnih modela prošivenih jakni, a ponekih odličnih modela sjećamo se i iz prošlih sezona, poput prošivene maslinasto zelene jakne iz The Frankie Shopa, koja i ove godine nastavlja biti veliki hit, kao i cool kraće verzije iz Manga, ukrašene upečatljivim romantičnim printom. 

Upravo taj model iz Manga u svojem najnovijem outfitu na Instagramu nosi i Pamela Badžek i to u ružičasto-plavoj kombinaciji boja. Kratka prošivena jaknica oversize kroja može se nositi na obje strane, s drugačijim printom, a Pamela je svoju kombinirala u jednostavnom stylingu s bijelom lepršavom mini haljinom, bež kaubojskim čizmama te smeđom malom torbicom s dodatkom lanca. 

Moda Ovako otkvačeni kožni komplet dugo nismo vidjeli. Sviđa nam se kombinacija Dore Martinović

Ležeran dnevni outfit savršen za toplije jesenske dane može nam poslužiti kao prava modna inspiracija, a iako je model koji nosi Pamela iz prošlogodišnje kolekcije, Mango i u novoj sezoni ima verziju ove prošivene dvostrane jakne u plavim nijansama s bijelim cvjetnim uzorkom. 

Moda Chic, svježi outfit Sonje Kovač idealan je za tople jesenske dane

Posjeti Miss7.24sata.hr