Ova tri modela jakni preplavila su jesenske kolekcije. Koja je tvoj favorit?

Shutterstock/instagram
Vidi originalni članak
  • Jakne su neizostavni komadi u svakoj jesenskoj garderobi, a mi smo zavirile u aktualnu ponudu kako bismo otkrile novitete
  • Na policama high street dućana zavladala su tri modela jakni, a jednom od njih popularnost ne jenjava već desetljećima
  • U nastavku ti otkrivamo neke od najljepših modela motociklističkih i prošivenih jakni te onih s postavom od umjetnog krzna

S prvim danima jeseni i naglim padom temperatura pohitale smo iz ormara izvaditi jakne. Ako si u potrazi za novim primjerkom koji ćeš uvrstiti u svoju jesensku garderobu, na pravom si mjestu. Iz aktualne ponude smo izdvojile smo tri najzastupljenija modela i uvjerene smo kako ćeš vrlo lako pronaći idealni komad za sebe.

Modni trend Samo jedan detalj čini da tvoj kaput ili jakna izgleda luksuznije i skuplje

1. Motoristička jakna

Već letimičan pogled kroz aktualnu ponudu vodećih high street bendova otkriva nam kako su motociklističke kožne jakne ove jeseni apsolutni hit komad. Priznajemo, to nas nije začudilo budući da je riječ o jednom od onih odjevnih predmeta koje tako rado nosimo jer je jednostavan i praktičan, a opet istovremeno tako moćan.

Primjeri: Mango (249,90 kuna), Mohito (199,90 kuna), Zara (229,90 kuna)

Uz klasičnu crnu, aktualna ponuda vrvi i komadima u boji pa se tako možeš odvažiti na atraktivnu crvenu ili profinjenu bež varijantu motociklističke jakne. Uvjereni smo kako će ovaj odjevni predmet svoje mjesto uspješno naći u kolekcijama vječnih romantičarki, otkačenih rokerica, zavodljivih dama te modnih klasičarki.

Primjeri: Reserved (249,90 kuna), Stradivarius (199,90 kuna), Orsay (489,90 kuna)

Moda 3 modela suknji koja će se ove zime nositi još i više nego prethodne

2. Postava od umjetnog krzna

Za sve zimogrozne idealno rješenje u jesenskim danima su jakne s postavom od umjetnog krzna. A jednoj takvoj posljednjih sezona popularnost ne jenjava. Štoviše, ako je suditi prema aktualnoj ponudi popularnija je no ikad. Riječ je o predimenzioniranoj motociklističkoj (bajkerskoj) jakni koja je iznutra postavljena krznom. Ovaj model je vrlo brzo osvojio ormare domaćih zaljubljenica u modu pa smo uvjerene da si do sada barem jednom imala priliku susresti djevojku koja je svoju modnu kombinaciju upotpunila upravo ovom jaknom.

Primjeri: Stradivarius (499,90 kuna), Mango (699,90 kuna), Mohito (499,90 kuna)

Oduševio te spomenuti model, no zazireš od toga da jaknu poput tvoje nosi veći broj žena? U tom slučaju neka tvoj odabir bude motoristička jakna od umjetne ili brušene kože u bež nijansi. Naravno, na nošenje ovog modela mogu se odluči ti i sve trendseterice koje preferiraju nositi komade u svijetlim nijansama.

Primjeri: H&M (oko 600 kuna), C&A (oko 380 kuna), Zara (499,90 kuna)

Novi trendovi Jedan model cipela zavladat će ove jeseni, pronašli smo stvarno prelijepe primjerke

3. Prošivene lagane jakne

Ljubiteljicama sportske elegancije sigurno će za oku zapeti prošivene kratke jakne. Izvrsno će poslužiti u ranima jesenskim danima kada su jutarnje temperature znatno niže od onih preko zabilježenih preko dana. Ono po čemu se ove jakne još ističu je i vrlo prihvatljiva cijena koju za njih trebaš izdvojiti.

Primjeri: H&M (oko 380 kuna), Mohito (399,00 kuna), Reserved (249,90 kuna)

Nadalje, ako nisi ljubiteljica kratkih jakni u aktualnoj ponudi su zastupljeni i dugi modeli laganih prošivenih jakni. Kako bi bila što sigurnija da će ti jakna pružiti dovoljnu zaštitu od promjena vremena odaberi one modele koji dolaze s kapuljačom.

Novi trendovi Tako jednostavna, a tako izazovna! Ovaj model haljine je hit, pronašli smo zaista lijepe u našim trgovinama

Posjeti Miss7.24sata.hr