Moda

3 modela suknji koja će se ove zime nositi još i više nego prethodne

  • Nema većeg gušta nego kad neki komad kupiš, a sljedeće godine postane još popularniji
  • Za početak, tu je gušt što si dobro investirala i štediš novac. Drugo: možeš biti ponosna što si dobro "nanjušila" trend
  • Da te ne držimo dalje u neizvjesnosti, ključne riječi su koža, saten i kratki plise

O novim trendovima za ovu jesen/zimu vrijedno pišemo već dva mjeseca, ali... što je sa starima? Nemamo novca da svake sezone kupimo sve ispočetka, a nema ni potrebe, nećemo slijepo slijediti trendove koji se, ionako, mijenjaju velikom brzinom. Dosta stvari bez problema možemo prenijeti iz prethodne sezone, a kad se neki trend "uhvati" potrajat će i nekoliko godina. Kao, na primjer, gležnjače koje s malim varijacijama nosimo iz zime u zimu. Ili kaubojke koje su prošle godine napravile bum, a sad se trend samo nadograđuje.

Možda vas zanima Trendi jakne od umjetne kože do 300 kn - evo gdje ih možeš pronaći Rubrika Moda Moda

Kad je o suknjama riječ, svoj modni život nastavljaju kožne suknje, satenske suknje i kratke plisirane suknje. Naravno, zavirili smo i u ponudu u našim trgovinama.

Kožne suknje

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

During lockdown @haden_ and I shot the A/W 2020 lookbook for @baukjen ❤️ I loved styling the collection (from the comfort of my own home, no less) and am always proud to work with a brand who invests so much energy and money into social responsibility, sustainability and transparency. Thinking back to years past when I would spend evenings chained to my desk in magazine offices working though piles and piles of lookbooks with post-its stuck to all the pages by my editors, I would have never dreamt it would be me on the pages. Or that a global pandemic would bring that opportunity to my door... The world spins in such crazy, unexpected ways. Anyway, I particularly loved this combo - this knit is the kind of piece I live in October-April and is a perennial winter winner #baukjenstyle

A post shared by Katherine Ormerod (@katherine_ormerod) on

Nakon kožnih hlača, prošle su se godine počele masovno nositi i kožne suknje. Ove godine dolaze u mnogo više boja od klasične crne - zelene, smeđe, bordo, pa čak i bijele, a i u mnogo više varijanti, od cigareta kroja do širokih i zvonlikih suknji, minica s volanom i dugih plisiranih suknji.

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

S lijeva na desno Zara (229,90kn); Zara (199,90kn); C&A (300,00kn); Zara (199,90kn); Zara (199,90kn)

Suknje od satena

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

At pastel slinking about the house again 👛 *necklace & shirt, gifts

A post shared by Katherine Ormerod (@katherine_ormerod) on

Suknje od ovog glatkog materijala koji lijepo pada i seksepilno obavija tijelo naš je zimska doza ženstvenosti. Kontra svim debelim i teškim materijalima u koje ćemo se odijevati i s kojima ga bez problema možeš kombinirati.

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7 S lijeva na desno: H&M (75,00kn); Zara (299,90kn); Zara (179,90kn); H&M (120,00kn); Zara (229,90kn)

Kratke plisirane suknje

Je li plise već dosadio i Bogu i ljudima, kako se kaže? Možda, nosi se već nekoliko sezona. Možda baš zato ove zime dolazi u novoj varijanti, kao kratka suknja. U kariranoj verziji pomalo podsjeća na uniformu britanskih školarki, no godine nisu prepreka. Ove zime općenito će se nositi kratko - na primjer kolekciju su pune ne samo minica već i bermuda i kratkih hlača.

Možda vas zanima Ovo su najljepše suknje sezone, a među njima je i model koji smo nosili prije 15 godina! Rubrika Moda Moda

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

S lijeva na desno: H&M (150,00kn); H&M (150,00kn); H&M (150,00kn); H&M (110,00kn); Mango (199,90kn)

Photo: Insatagram@elladvornik

Komentari 0