Ova prolaznica vrhunski izgleda u najjednostavnijoj kombinaciji. Dala nam je ideju za 3 stajlinga

Pixsell/Zoe Sarlija
Vidi originalni članak
  • Midi haljina je univerzalna, a ljetna varijanta s bretelicama čini jednostavan, a seksi komad
  • Djevojka sa špice maslinasto zeleni model odjenula je uz ravne sandale i široki remen
  • Pronašli smo tri slične haljine i osmislili  tri inspirativne kombinacije

Jedan od obaveznih ljetnih odjevnih komada su nam i prozračne haljine na bretelice, slažeš se? Odlično izgledaju i u kombinaciji s tenisicama i ravnim sandalama, a uz pomoć potpetica u trenu se pretvaraju u zavodljivi večernji stajling. Za dnevni je dovoljno dodati neke fora sunčane naočale i torbu u koju će stati sve sitnice koje su ti potrebne tijekom dana. Širi modeli haljina super izgledaju i dok plešu oko tvojih nogu, a ako voliš naglasiti linuju tijela, obavezan dodatak je remen. 

Moda Kraljica ljeta! Pronašle smo najljepše kupaće kostime i složile 3 ženstvene kombinacije za plažu

Za takav se stajling odlučila i preplanula prolaznica koja je za dnevnu šetnju špicom odabrala maslinasto zelenu midi haljinu na bretele. Ravne sandale na remenčiće s leopard uzorkom tonovima su se lijepo stopile s preostalim outfitom. "Utegnula" se pomoću crnog remena sa zlatnim okruglim kopčama, a na rame je nataknula veliku crnu torbu. Što se tiče neizostavnih sunčanih naočala, odabrala je okrugli model sa žutim okvirima koji su efektno podignuli outfit.

Ovaj pravi ljetni outfit djevojka je zaokružila končanim narukvicama i smeđe-sivim ombre pramenovima, a boja haljine itekako laska njezinoj brončanoj puti. S obzirom da nam se veoma svidjela ova jednostavna haljina kombinirana na tako efektan način, bacili smo se u potragu za sličnim modelima i složili tri fora kombinacije.

Ulična moda Neupadljivi stajling ove prolaznice izvlači "it" komad: pronašli smo najljepše hlače s gumbima

Žuta boja i resice vole se javno

Žutu boju haljine će odlično nadopuniti ovogodišnji hit komadi u obliku natikača s resicama i mini cekera u neobičnim oblicima. Mi smo ovoj kombinaciji još nadodali i veliki šešir sa zgodnim detaljima u obliku šarenih perlica koji će lijepo zaokružiti ovu kombinaciju i sakriti te od nemilosrdnog sunca (iznatiželjnih pogleda). S obzirom da ti ljeti previše makeupa nije potrebno, savjetujemo da naglasiš usne nekim neutralnim ružem, a ruku okitiš preslatkom narukvicom sa školjkicama. 

Haljina ZARA (149,90 kn), šešir STRADIVARIUS (79,90 kn), torba MANGO (149,90 kn), natikače RESERVED (49,90 kn), narukvica H&M (58,99 kn), ruž ESSENCE (17,90 kn)

Beauty Saznaj kako zablistati poput J.Lo i zavesti svakog muškarca uz minimalan trud

Ne možeš pogriješiti s malom (skoro) crnom haljinom

Ako je jedna "boja" postojana tijekom cijele godine to je zasigurno crna. Zbog toga smo odlučili napraviti crno-bijelu kombinaciju idealnu za svečanije ljetne izlaske. Od obuće preporučamo ove hit sandale s remenčićima, a ušne resice ukrasi visećim crno-bijelim naušnicama. Ako želiš detalj koji će odskakati od cijelog outfita, preporučamo ti da namažeš usnice nekom kričavom bojom ruža poput fuksije, a na nos natakneš zavodljive sunčane naočale mačkastih okvira.

Haljina ZARA (99,90 kn), cipele RESERVED (199,90 kn), naočale PULL&BEAR (79,90 kn), torba MANGO (249,90 kn), naušnice MANGO (249,90 kn), ruž L'OREAL (79,90 kn)

KOMBINACIJE IZ SNOVA Ne idu sve cipele uz sve hlače, ali ove idu savršeno: složili smo 4 kombinacije

Bež kombinacija s crvenim detaljima

Za one kojima je elegancija na prvom mjestu ovo bi mogla biti top kombinacija jer sadrži sve što jednoj trendeseterici treba: jednostavnu bež haljinu plus upečatljivi crveni i zlatni detalji. Iako će biti lijepa i kao samostalan komad, možeš je naglasiti širokim remenom. Otvorena leđa ove haljine vrlo su ženstvena, a u ovim neobičnim cipelama na malu petu ćeš moći nesmetano plesati do zore, ali i obilaziti restorane. Pod ruku će ti dobro doći jedna isprepletena mrežasta torba, a za x faktor  dodaj ove jednostavne, a prekrasne ukosnice. 

Haljina ZARA (129,90 kn), cipele ZARA (199,90), remen STRADIVARIUS (69,90 kn), torbica MANGO (69,90 kn), uskosnice RESERVED (39,90 kn), ruž H&M (73,00 kn)

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!

Posjeti Miss7.24sata.hr