Opet su pravi hit! Pronašli smo najljepše točkaste haljine do 150 kuna iz novih kolekcija

Stradivarius
Vidi originalni članak
  • Točkice su mnogima jedan od omiljenih uzoraka na odjeći
  • One nikad ne izlaze iz mode, a iz sezone u sezonu nailazimo na nove modele
  • Izdvojili smo najljepše točkaste haljine iz trenutne ponude i to do 150 kuna

Točkice se nose već desetljećima i nosit će se još godinama jer su jedan od uzoraka koji je iz sezone u sezonu jednako popularan. Super izgledaju kao dio elegantnijih kombinacija, ali i kao dio casual outfita. Vjerojatno svaka od nas ima barem jedan odjevni komad ili modni dodatak s ovim uzorkom, a kako bi obnovila svoju kolekciju pronašli smo najljepše točkaste haljine u ponudi. Također, i cijena ovih haljina je veoma prihvatljiva, a najskuplja je 150 kuna.

Modni odabiri Jelena Veljača i Iva Radić nose divne proljetne haljine, pronašli smo slične modele od 70 do 300 kuna

Miks točkica i cvjetova

Kombinacija ova dva uzorka daje haljinama romantičnu notu i neku posebnost. Odlično izgledaju u svim dužinama, od mini, midi pa do maxi. Super su za šetnju proljetnim večerima uz dodatak traper jakne.

Na bretele

Ovaj model haljine je idealan za ljetne izlaske, ali i šetnje gradom. Lagani materijali i lepršavost daju nam osjećaj nesputanost i slobode pa je to jedan od razloga zašto obožavamo ovakve vječne haljine. Super izgledaju i na sandale, ali i na tenisice pa se mogu nositi i za svečane prilike i za svakodnevne obaveze.

S dodatkom boja

Boje su uvijek dobro došle u naše ormare jer podižu svaku kombinaciju. Modeli na preklop ili košulja kroja idealni su za svakodnevne obaveze kada želimo malo podići svoj outfit, a mogu se nositi i na hlače pa i tako izgledaju zanimljivo. 

Novi trend? Zara pokušava isfurati novi, drukčiji trend. Hoće li se svidjeti ženama?

Klasika

Niti jedna sezona ne može proći bez klasičnih modela kao što su oni u crnoj i bijeloj boji. Sva sezone možemo vidjeti igru s veličinom točkica, od velikih pa do najsitnijih te dužinama modela. 

Posjeti Miss7.24sata.hr