Nitko nije očekivao, ali ovaj tip traperica postao je hit proljeća - izdvojile smo najljepše od 120 do 250 kuna

Vidi originalni članak
  • Kada su traperice u pitanju ove modne sezone glavno je pravilo da nema pravila te trebaš nositi onaj kroj u kojem se osjećaš najbolje
  • Osim različitih modela, nova ponuda pršti i od boja pa smo za tebe izdvojile one u cjenovnom rangu od 120 do 250 kuna
  • Posebno su atraktivni modeli traperica u ružičastim, zelenim i bež nijansama, a za modne najhrabrije tu je i isprani uzorak koji ne prolazi nezamijećeno

Ljubiteljice dobrog jeansa napokon su došle na svoje! Naime, aktualna ponuda nikada nije bila raznovrsnija te se doima kao da smo napokon odstupili od dosad uvriježenog pravila - jedna sezona, jedne trendi traperice. Kada su traper hlače u pitanju, ove sezone sve je dozvoljeno. Slim modeli, visoki struk, balon hlače, uske nogavice... na tebi je da odabereš omiljen model i u njemu spremno zakoračiš.

Moda Ovo istraživanje naljutilo je žene: kaže s koliko godina više ne bi trebale nositi traperice!

Stoga, kada je izbor traperica  u pitanju trebaš odabrati one modele koji su tebi najprimamljiviji te u kojima se osjećaš kao da su tvoja druga koža. Svi ćemo priznati da je žena koja pršti od samopouzdanja ipak najveći trend koji želimo slijediti, a komad dobrih traperica uvijek nam lako može pripomoći u toj misiji. No, primjetno je kako su se ovog proljeća vodeći high street brendovi odlučili na još jedan iskorak te su u svoju ponudu uvrstili i veći broj modela traperica u boji.

Primjeri: Zara (199,90 kuna), Mango (249,90 kuna)

Što se to krije u aktualnoj ponudi?

Tako aktualna ponuda donosi širok spektar krojeva, ali i boja pa umjesto klasičnih plave i crne modele možeš za promjenu odlučiti na one u žutoj, ljubičastoj ili crvenoj boji. Ipak, premda se mogu pronaći pojedinačni komadi traperica izvedenih u prethodno spomenutim bojama, primjetno je kako u novim kolekcijama ipak prevladavaju bež, ružičasti i zeleni modeli. Ovoga puta za tebe smo izdvojile one u cjenovnom rangu od 120 do 250 kuna.

Znanstveno istrazivanje Utječe li doista nošenje uskih traperica na razvoj celulita? Znanost ima odgovor

1. Ružičaste

Od slim fit do balon modela, ružičasta boja ove proljetne sezone osvaja traper komade! I moramo priznati kako nemamo ništa protiv. Dapače, ružičasti traper odiše ženstvenošću i tako sjajno pristaje uz klasične bijele ili neodoljive pastel nijanse bluza i majica.

Primjeri: Mohito (129 kuna), House (229 kuna), C&A (oko 150 kuna)

2. Zelene

Ako ipak naginješ nešto tamnijim bojama, onda se kao sjajan zaokret i odmak od uobičajenih plavih i crnih modela nameću oni u zelenoj boji. Naše miljenice u ovom su slučaju zelene traperice cargo stil koje dokazuju kako i robusni vojnički stil može imati svoju elegantniju stranu.

Primjeri: Stradivarius (149,90 kuna), Reserved (229,90 kuna), Mohito (229,90 kuna)

3. Bež

Želiš promjenu, no nisi vična jakim i upečatljivim bojama? U ovom slučaju kao as iz rukava dolaze traperice u bež izdanju. Ovisno o modelu koji odabereš, mogu biti sjajan osnovni komad za poslovne, ali i urbane kombinacije.

Primjeri: Bershka (119,90 kuna), Cropp (169 kuna), Sinsay (119,90 kuna)

Trik za uredan ormar Složi traperice na novi, lukavi način i uštedjet ćeš mnogo prostora u ormaru

4. Isprani kolorit

Posljednje traperice koje smo izdvojile kombiniraju isprani tzv. acid uzorak s nijansama ružičaste i crvene boje. Riječ je o vrlo upečatljivoj kombinaciji za koju će se odlučiti one modno najhrabrije. No, možda je baš ovako neobičan model promjena koju trebaš u svom ormaru?

Primjeri:  H&M (oko 190 kuna), Reserved (), C&A (oko 225 kuna)

Posjeti Miss7.24sata.hr