Life&style

Složi traperice na novi, lukavi način i uštedjet ćeš mnogo prostora u ormaru

  • Traperica nikad dosta, a nikad dosta ni mjesta u ormaru, zar ne?
  • Najgore je kad iz one hrpe na polici izvučemo jedne hlače, ostatak se uruši, a onda još shvatimo da smo izvadile krive jer je sve tako nepregledno...
  • Sjajan trik za "štedljivo" i pregledno slaganje traperica pronašli smo na Tik Toku, a i jedan s YouTubea nam se sviđa...

Na merži Tik Tok doista se može pronaći svašta, pa tako čak i neki cool i korisni trikovi i savjeti - poput ovoga. Riječ je o novom načinu kako složiti traperice tako da ti u romaru zauzmu što manje mjesta, a i da pritom u njemu uvijek vlada red. Jer... traperica nikad dosta, a znaš i sama, ni mjesta u ormaru nikad dosta. Vješati ih na vješalice? Ugurati u ladice? Ili, kao što je najčešće i slučaj, imati visoku i neurednu hrpu hlača presavijenih popola koja se uvijek sruši kad izvučeš jedan par... Osim što je nepregledna jer imaš vjerojatno više traperica iste boje pa ne znaš koje su dohvatila dok ih ne izvučeš, teško je tako održavati i red u ormaru. Traperice stalno ispočetka slažeš.

Možda vas zanima Ovaj kroj traperica laska svakom obliku tijela. Pogledaj kako ih dobro nosi ova prolaznica Rubrika Moda Moda

Trik broj 1

Vidi što predlaže korisnica Tik Toka @alifestyleforall - nama se čini baš praktično. Trik je jednostavan, ali nam nije svima pao napamet. U videu se vidi kako ona, hlače raširene na krevetu presavija na trećine, a zatim još popola pa slaže od njih hrpicu koja nije samo uredna već i zauzima malo mjesta. No, ni to nije sve!

 

@alifestyleforall

Get ready to be mind blown 😘👖##spacesaver ##wrinklefree ##tips ##viral

♬ Lottery - K Camp

 

Ovako složenu hrpu hlača nemoj staviti na policu; okreni je na bok, tako da hlače "stoje" na uskom rubu postrance i tako ih stavi u ladicu. Ova mala hrpa stane i u prilično skušene ladice, a kad je ovako složena možeš odmah i to dobro vidjeti sve svoje traperice i odabrati one koje želiš tog dana odjenuti.

Možda vas zanima Ove dvije prolaznice odjenule su traperice koje su novi, vrući trend Rubrika Moda Moda

Trik broj 2

Ovaj smo pronašli na Youtubeu i isto je fora. Štedi prostor, ormar će biti vrlo uredan, no čini nam se da nećeš dobro vidjeti koje su koje traperice kad su ovako složene. Ipak, trik možeš iskoristiti kad ideš na put. Naime odjeća zamotana u oblik valjka fenomenalno štedi prostor. Pakiraš li je tako, u kovčeg će stati skoro dvostruko više odjeće nego da slažeš majice, hlače itd. jedne na druge. Pogledaj cijeli video jer kraj je najbolji - kad tip od hlača na kraju složi "paketić" koji spriječava da se razmotaju.

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić.
 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0