Najljepše jakne i kaputi s janjećim runom: ove će nas jeseni grijati na jako stylish način

Instagram@weworewhat
Vidi originalni članak
  • Hladniji mjeseci su razdoblje kad udobnost i toplina dobivaju prednost prilikom odijevanja
  • No, uvijek uz to, želimo izgledati lijepo i stylish u našim toplim jesenskim outfitima
  • Odlično rješenje za to je odabir jakna i kaputa s janjećim runom!

Nakon što je model jakne iz Manga s umjetnim janjećim runom postao pravi hit jesenski modni hit među trendsetericama te je vrlo brzo rasprodan, slični modeli postali su iznimno traženi među kolekcijama high street i luksuznih brendova.

U različitim kombinacijama materijala, najčešće s umjetnom ili pravom kožom, jakne i kaputi s detaljima, podstavom od janjećeg runa i dalje su vrlo popularni ove jesenske sezone.

Osim u kombinaciji s drugim materijalima, u najnovijim kolekcijama možemo vidjeti i modele u potpunosti izrađene od umjetnog ili pravog janjećeg runa, koje su zasigurno prikladne i za hladnije zimske dane pred nama.

Moda Ove jeseni nosimo oversize kožne jakne, pronašle smo najljepše modele

Sezona toplog, slojevitog i udobnog odijevanja već je neko vrijeme tu, a ovi mekani i topli modeli kaputa i jakni savršeno će se uklopiti u takve modne outfite!

Pravo je vrijeme za ulaganje u stylish jaknu ili kaput s janjećim runom koji će nas grijati tijekom hladnih mjeseci. Većinom opuštenog ili oversize kroja, kaputi i jakne s ili od janjećeg runa dolaze u neutralnim, prirodnim bojama te ih je zbog toga iznimno lako kombinirati s jesenskom i zimskom garderobom koju već posjedujemo.

Uz glomazne čizme ili udobne uggsice, traperice i topli džemper, jakna ili kaput od janjećeg runa savršeno će se uklopiti i grijati nas tijekom obavljanja svakodnevnih obaveza, dok ćemo istodobno izgledati savršeno sređeno i u trendu!

Moda Zaljubili smo se u C&A kaput u stilu pilotske jakne koji se može nositi s obje strane! I kao kožnjak i kao teddy

 

Posjeti Miss7.24sata.hr