Mala crna haljina koju je proslavila Meghan, a nisu joj odoljele Kim ni Blake, sad je na sniženju!

Getty Guliver/Profimedia
Vidi originalni članak
  • U travnju 2018. godine, mjesec dana prije vjenčanja, Meghan Markle pojavila se u klasičnoj crnoj haljini s tankim remenom u struku
  • Haljina je poznata i pod nazivom ''Jackie O.'' omiljena je i drugim poznatim damama pa ju tako imaju i Blake Lively, Kim Kardashian i Tyra Banks, a Scarlett Johansson ju je nosila u 2010. godine filmu Iron Man 2
  • Cijena haljine bila je 2 854 kune, a sada je na sniženju po cijeni od 1 998 kuna

Meghan Markle poznata je po svom klasičnom stilu i po komadima koje odmah poželimo u vlastitom ormaru. Tako nas ne čudi što komadi u kojima se pojavi vrlo brzo nestanu s polica trgovina. Jedno od izdanja koje ne možemo zaboraviti je i mala crna haljina u stilu Jackie O., po kojoj je i dobila naziiv.
Haljina brenda Black halo haljina inače je iz ponude Saks Fifth Avenue, a Meghan ju je nosila u travnju 2018. godine na prijemu za osnaživanje žena u Kraljevskom zrakoplovnom društvu u sklopu sastanka šefova vlada Commonwealtha. Haljinu je kombinirala s Gucci Dionysus torbicom te Aquazzura salonkama.

Modna računica Kao vojvotkinja je na odjeću potrošila više od 8 milijuna kn - ovo su najskuplje kreacije

Osim u crnoj, haljina se može pronaći i u plavoj, bordo i bijeloj boji, a cijena joj je sada, na sniženju, 1 998 kuna. Osim zanimljivog, asimetričnog gornjeg dijela, svaki model u struku ima i tanki remen koji lijepo naglašava liniju. 

Nije samo Meghan ''luda'' za ovom haljinom već i druge dame s liste poznatih. Još davne 2006. godine nosile su ju Blake Lively i Kim Kardashian, a Scarlett Johansson se u njoj pojavila u liku Crne udovice u filmu Iron Man 2, 2010. godine, a nosile su ju i Tyra Banks, Katherine Heigl​​​​​​, Britney Spears, Fergie, Kelly Clarkson, Kelly Ripa i brojne druge zvijezde. 

Modni trendovi Divne i nisu ludo skupe: omiljene sunčane naočale Meghan Markle ponovno su u prodaji

Posjeti Miss7.24sata.hr