Stars

Ida Prester je u video prijenosu otvorila vrata svog ormara i pokazala najdraže outfite - ima super stvari!

  • Da petak navečer bude zabavan pobrinula se Ida Prester na svom Instagramu
  • Pjevačica poznata po osebujnom modnom stilu otvorila je vrata svog ormara u beogradskom domu
  • U live prijenosu na Instagramu, dobro raspoložena, isprobala je svoje najdraže komade odjeće  

Ida Prester zakazala je u petak navečer dejt sa svim modnim poklonicama na Instagram live prijenosu, lokacija je bio njezin ormar u beogradskom domu, a u fokusu njezini najdraži komadi robe; od ''second hand'' ulova, preko kostima za nastupe do komada iz kineskih dućana. Uz pomoć svih tih modnih ulova Ida stvara svoj prepoznatljivi stil, a smatra kako ga  može imati svatko tko ima dovoljno samopouzdanja i vjeruje u sebe

Možda vas zanima Ida Prester pokazala kako se može fenomenalno izgledati i u 'second hand' odjeći Rubrika Stars Stars


''Gle, imam 40 godina, ja sam ovo skupljala zadnjih 25 godina, pa nakupilo se. Uvijek ti nešto treba, a imam i kome dati. Sve što frknem, naiđe na dobre ruke'', opravdala je Ida  veličinu svog ormara koji su mnogi usporedili s veličinom njihovog stana. 

A iz carstva šarenila Ida je počela predstavljanjem svojih najdražih komada, poput ružičastog kaubojskog šešira koje je kupila u China shopu ili custom made maskice s kojom je na glavi Ida održala koncerte u Istočnoj i Zapadnoj Europi. Predivna maskica djelo je ruku njezine prijateljice Snježane koji je svaki komadić lijepila i nanosila rukom. 

Jedan od dražih odjevnih predmeta, ističe Ida, plavi je mantil koji neodoljivo podsjeća na stil pjevačice Roisin Murphy. Ida je za ovaj komad odjeće odvojila pravu siću u second hand shopu. Vrlo privlačno izgledao je i raznobojni kaputić, naručen iz Aliexpressa, no Ida je naglasila kako se ipak radi o jako lošoj kvaliteti materijala i nikako ne bi preporučila ovaj način kupnje.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Ida se povjerila kako je plastika zapravo najbolji materijal za nastupe, jer se nedostatku vremena ne mora peglati niti posebno pripremati. Znojiš se kao prasac, dodala je Ida, ali ipak to je gotovo dva kilogram manje po nastupu. 

Većina Idinih torbi odličan je ulov iz ''second hand'' trgovina...  | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty Omiljena Idina majica također je iz ''second hand'' dućana, a kako je samo opisala, neodoljivo podsjeća na nekadašnji televizijski prikaz o nemogućnosti emitiranja programa. Uz to, obožava i svoj kostim koji je za nju sašiven po mjeri, a otkačeni materijal izabrala je sama.

 | Autor:

Jedan od najdražih komada joj je svakako crno bijeli kaputić koji ponovo podsjeća na stil Roisin Murphy a kojeg je Ida isfurala u gotovo svim prilikama

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty Nakon modnog izleta u njezin ormar, Ida je najavila i moguće organiziranje modnog buvljaka. Jedva čekamo!

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0