Moda

Slatke su! Salonke s mašnom iz Orsaya od 220 kn nas podsjećaju na ludo popularan Zarin model

  • Dolazak sunčanih i toplijih dana nagnao nas je da počnemo gledati proljetnu obuću
  • Za oko su nam zapele salonke otvorene pete s mašnom iz Orsaya čija je cijena 219,90 kuna
  • Nismo mogli ne primijetiti kako jako podsjećaju na model koji smo mogli kupiti u Zari u prljavo rozoj i žutoj boji

Posljednjih nekoliko sezona salonke s otvorenom petom veoma su popularne i mogu se vidjeti kao dio stajlinga brojnih trendseterica. I nadolazećeg proljeća, po ponudi u trgovinama, možemo vidjeti da će ta popularnost i dalje rasti. Brojni brendovi su već pokazali svoje modele, no jedan nam je posebno zaokupio pažnju. Naime, riječ je o modelu iz Orsaya, koji će mnogima na prvi pogled biti jako poznat. 

Možda vas zanima S mašnom, kopčom, u boji: mokasinke se vraćaju na velika vrata, pogledaj nove modele iz trgovina Rubrika Moda Moda

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Plave salonke 219,90 kn, bež salonke 219,90 kn

Ove preslatke salonke dolaze u dvije boje, plavoj i bež, a na remenčiću koji ide iza pete nalazi se mašna. Visina njihove potpetice je 6 centimetara pa su tako idealne za svakodnevne obaveze, a mogu super izgledati i u nekom outfitu za večernji izlazak. Izrađene su od eko brušena kože  te imaj vrhove u špic. Odlično izgledaju na suknje i haljine, ali i na hlače pa će ti lijepo pristajati na proljetne outfite, ali i one koje nosimo ovih toplih zimskih dana. Možeš ih pronaći po cijeni od 219,90 kuna.

 | Autor: miss7 miss7

Ako su ti se prethodne salonke učinile poznatima, postoji razlog za to. Naime, prošle sezone Zara je imala sličan model u prljavo roza i žutoj boji koji se još uvijek može pronaći na sniženju u Zarinoj aplikaciji. Njihova prvotna cijena je bila 199,90 kuna, zatim 149,90 kuna, a finalna cijena im je bila 99,90 kuna. Razlika je što je njihova peta nešto niža, a mašna veća.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

No, za koji god model se odlučila, ne sumnjamo da ćeš ih sjajno uklopiti uz svoj stil. 

 

 Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. Pozovi prijateljicu i sklopite #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki. 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0