Bijele široke hlače - savršeno elegantne i savršeno ležerne. Pogledaj 6 modela iz high street dućana

Instagram/Jenlyn Rodriguez
Vidi originalni članak
  • Topli dani traže laganiju odjeću pa je sve u bijeloj boji i širokog kroja vrlo poželjno
  • Nosiš li bijele hlače na japanke i majicu na bretelice, eto ugodne kombinacije za svaki dan
  • Odjeneš li ih uz elegantni top, blejzer ili kao kombineton, možeš u njima i na vjenčanje. Čak i svoje!

Iako bijele hlače nisu svačiji omiljen izbor, one su zapravo savršen komad za vruće dane. Nositi ih možemo u svim situacijama i kombinirati s romantičnim topićima ili košuljicama, ali nositi i uz rockerske komade. Osobito su poželjne kad okolnosti zahtijevaju svečaniju toaletu. Omogućuju široku paletu modnih kombincija i obožavaju sve boje pa je izbor samo na tebi. Efektno ćeš izgledati i ako na njih odijeneš sve bijelo.

Elegantne bijele hlače možeš nositi i u svakodnevnim prilikama i na njih odjenuti široku majicu totalno drugačijeg stila. Bit ćeš definitivno u trendu!

Life&style Otkrij svoju idealnu kavu prema horoskopskom znaku

 

Osim hlača tu su i prekrasni, bijeli kombinezoni uz koje imaš još i manje posla jer ne trebaš smišljati koju majicu odijenuti. Mi smo se u njih apsolutno zaljubile!

I znaš što još? Bijele hlače, ali i kombinezoni, mogu biti idealni i za vjenčanje pa čak i ako si ti - mladenka. Nekoliko se poznatih dama sa svjetske scene odlučilo za prve svadbene korake upravo u ovakvom outfitu. Nedavno je za svoj poseban dan takvu odluku donijela i Sophie Turner, a prije nje i Solange Knowles. Pretražile smo trgovine i pronašle odlične primjerke dugih bijelih hlača, ali i kombinezona. Ovakve bijele kombinacije zasigurno će se lako uklopiti u tvoju svakodnevicu, ali i u svečane prigode.

Moda H&M ima kolekciju vjenčanica s cijenama od 450 do 1850 kuna, a tu su i divne haljine za sve uzvanice

Hlače s lijeva na desno: Zara (299,90 kn), Mango (449,90 kn), H&M (270 kn)

Moda Suknja-hlače iz Mohita su sve što želimo nositi ovog ljeta

Odabrale smo i kombinezone koji ćeš s ponosom moći odijenuti i za svoj svečani dan. S lijeva na desno: Mango (449,90 kn), Zara (299,90 kn), Mango (449,90 kn) 

Što kažeš, postaju li bijele hlače i tvoj favorit?

Posjeti Miss7.24sata.hr