Moda

Suknja-hlače iz Mohita su sve što želimo nositi ovog ljeta

  • Poznata trgovina Mohito nedavno je dobila webshop, a mi smo pogledali što se sve tamo nalazi
  • Našli smo hrpu zanimljivih i ženstvenih modela, a posebno su nam svidjele jedne suknja-hlače
  • Cijena komada je 250 kn, a može se nositi  u svim prilikama - od ljetne šetnje do poslovnog sastanka

Popularna trgovina Mohito nedavno je dobila webshop, a mi konačno imamo priliku da svakodnevno zavirimo među police trgovine namijenjene svim ljubiteljicama urbane elegancije. Mohito je, naime, poznat po svojim chic i ženstvenim krojevima te prozračnim materijalima, a u njihovoj ponudi možeš pronaći seksi haljine, elegantne suknje, fine košulje i zgodne T-shirte. Naravno, tu su i prikladni modni dodaci i kvalitetne torbice. Naravno, već smo bacili prvi pogled na trgovinu, a pažnju su nam privukle suknja-hlače u kojima definitivno želimo provesti ljeto. 
 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Riječ je o bež hlačama koje sežu do potkoljenice i imaju široke nogavice koje će, u kombinaciji s visokim strukom, dodatno izdužiti noge. Hlače u struku imaju i remen koji će naglasiti struk. Cijena ovih hlača je 250 kn, a mogućnosti kombiniranja stvarno su beskrajne. Bež boja i ležeran stil otvaraju mnoge opcije, a model hlača definitivno može proći u svim prilikama.   | Autor: miss7/pr miss7/pr Top: Reserved (69,90 kn); Cipele: Stradivarius (249,90 kn); Šešir: Stradivarius (99,90 kn)

Za opuštenu ljetnu šetnju kombinirali bismo ih u pleteni top u neutralnoj boji, ljetne cipele na punu petu te veliki šešir koji bi štitio od sunca i davao blago misteriozan look. Ipak, to je tek jedna od milijun mogućih varijanti. 

Možda vas zanima Pronašli smo "it" komad sezone idealan za krizme, maturalne večeri i vjenčanja! Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7/pr miss7/pr Bluza: Zara (229,90 kn), Cipele: Zara (299,90 kn); Torbica: Mohito (149,90 kn)

U slučaju da želiš zablistati u nešto formalnijoj prilici, hlače možeš kombinirati s nešto finijom lanenom košuljom, sandalama s visokom potpeticom i otvorenom petom te nešto "ozbiljnijom" torbicom. Izgledat ćeš pristojno, a nećeš umirati od vrućine. Ove hlače prava su investicija, zar ne?

Photo: miss7/pr

Komentari 0