Treća sezona 'Outer Banksa' samo što nije stigla i donosi nadu za Kiaru i JJ-ja

Netflix
Vidi originalni članak
  • Nakon dugih godinu i pol, s početkom nove godine napokon stižu i nove epizode Netflixove hit serije 'Outer Banks'
  • U trećoj sezoni Poguesi su i dalje nasukani na udaljenom otoku, Ward i Rafe i dalje su spremni za osvetu, a blago još uvijek čeka da bude otkriveno 
  • U fokusu nove sezone, na sveopće oduševljenje gledatelja, je romansa JJ-ja i Kiare

Već na samom početku godine, Netflix nas je počastio prvim fotografijama iz treće sezone serije 'Outer Banks' koja nas vraća u svijet najdražih nam tinejdžera okupanih suncem u potrazi za blagom. Nova će sezona biti premijerno prikazana 23. veljače još jednom prateći Poguese čiji su životi obojani romantikom, osvetom i opasnostima otočkih brodolomaca.

Otkako smo ih posljednji puta gledali, prošla je godina i pol, a druga je sezona završila tako što su John B (Chase Stokes), Sarah (Madelyn Cline), Kiara (Madison Bailey), JJ (Rudy Pankow), Pope (Jonathan Daviss) i Cleo (Carlacia Grant) doživjeli brodolom na udaljenom otoku. Treća sezona nastavlja se gdje je druga stala - Poguese su i dalje nasukani, ali brzo otkrivaju da njihov novi život i nije tako loš, pogotovo kada se otok dijeli s prijateljima.

Moda Moda iz 'Emily u Parizu' zaludila je svijet, a mi smo istražili koliko ukusa glavni glumci imaju u stvarnom životu

Tvorci serije Jonas Pate, Josh Pate i Shannon Burke komentirali su kako će, kako serija bude odmicala, ulozi ipak rasti, posebno s Wardom (Charles Eston) i Rafeom (Drew Starkey) još uvijek spremnima za osvetu. Blago je još uvijek na istom mjestu, a Poguesi, naravno, i dalje ne odustaju od njega. No, čak i dok se bore za puko preživljavanje, ljubav je još uvijek u zraku. I ne samo da je u zraku, nego će biti ključni sastojak treće sezone. A ako ćemo se voditi objavljenim fotografijama, stvari će se opasno zahuktati između JJ-ja i Kiare.

"Ovo je bilo nešto što smo baš voljeli u prvoj sezoni, a što je puno manje element druge sezone kojem se stvarno želimo vratiti", komentirao je Josh Pate. "To je bio plan, neka vrsta projektiranja likova prema otvaranju nekih romansi u trećoj sezoni. Tinejdžerska romansa i sapunica veliki su dio serije. Svjesni smo što obožavatelji misle o JJ-ju i Kiari i htjeli smo se na to usredotočiti u trećoj  sezoni. Nekako smo to ostavili za treću sezonu", poručio je. 

Life&style 'Krive crte Božje' novi je Netflixov hit koji ljubitelji trilera ne smiju propustiti

Iako trailera za novu sezonu još nema, jasno nam je već sada da će biti uzbudljivija no što smo uopće mogli zamisliti. I jedva čekamo vidjeti sve što Poguese čeka u novim epizodama. 

Posjeti Miss7.24sata.hr