Prošlo je 30 godina od filma Sam u kući, a evo kako danas izgledaju lopovi Marv i Harry

imdb
Vidi originalni članak
  • U predblagdansko vrijeme svake godine se tradicionalno na malih ekranima emitira film Sam u kući
  • Prvi nastavak u kojem obitelj McCallister odlazi u Pariz bez Kevina, većini je najdraži nastavak
  • Nezaboravni su i likovi lopova Harryja i Marva pa smo odlučili istražiti kako oni danas izgledaju

Osim božićnih ukrasa, snijega, mirisa kuhanog vina i kolača i pjesme Mariah Carey "All I want for Christmas", poveznica na dane koji su pred nama je svakako i film "Sam u kući". Ovaj film se tradicionalno prikazuje na televiziji već godinama, a iako smo ga pogledali već nebrojeno puta, svake godine ga pogledamo opet. 

Prisjetimo se Kao djevojčica osvojila je naša srca, borila se s ovisnošću, a evo gdje je danas kovrčava Sue

Prošlo je već 30 godina od filma, a kako danas izgleda 40-godišnji Macaulay Culkin koji je utjelovio Kevina McCallistera već smo imali prilike vidjeti. Nas je zanimalo kako danas izgledaju Harry i Marv, odnosno Joe Pesci (77) i Daniel Stern (63), koji su utjelovili lopove s kojima se "borio" Kevin u prvom i drugom nastavku. 

Joe Pesci utjelovio je lik Harryja, a prije filmova "Sam u kući" mogli smo ga vidjeti u filmu "Bilo jednom u Americi" redatelja Sergia Leonea te "Dobri momci". Nakon najgledanijih filmova o tome kako obitelj zaboravlja Kevina, Joe je ostvario niz veoma zapaženih uloga, a poznat je i kao glazbenik. Neki od legendarnih filmova u kojima smo ga imali prilike gledati su "Moj rođak Vinny", "Casino", te u 3. i 4. nastavku filma "Smrtonosno oružje". Posljednju i to veoma hvaljenu ulogu odigrao je u filmu "Irac" 2019. godine uz bok glumačih legendi Al Pacina i Roberta de Nira. 

Što se privatnog života tiče, zna se da je od 1988. do 1992. godine bio u braku s Claudiom Haro, a od 2000. do 2008. godine bio je s manekenkom Angie Everhart s kojom se 2007. godine i zaručio, no nikad se nisu vjenčali. 

Daniel Stern, glumio je Marva koji je s Harryjem činio "Mokre bandite", u nijednom filmu poslije nije ostvario neku zapaženiju ulogu pa ga i dalje svi prepoznaju po filmovima "Sam u kući". Glumio je i u brojnim serijama, a trenutno ga možemo gledati u seriji "Shrill". Osim glumom, Daniel se bavi i umjetnošću te režijom. 

Što se njegovog privatnog života tiče, od 1980. godine je u braku s Laure Mattos s kojom ima troje djece - sina i dvije kćeri. Inače, njegov sin Henry je kalifornijski senator dok je Daniel 2009. godine dobio Call to Service nagradu bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame za svoj volonterski rad. 

Life&style Sjećaš li se Deana iz serije 'Gilmorice'? Evo gdje je danas i kako izgleda

U jednom intervjuu za The Hollywood Report prisjetio se i filma koji ga je proslavio te se našalio i rekao:"Bilo je kao da smo igrali neki sport pa nas nisu ni boljele neke ozljede. Dobio sam jak udarac u nos koji je potom krvario kad sam morao gurnuti glavu u vratašca za pse na ulaznim vratima. Morao sam glavu brzo izvući, ali sam zapeo svojim velikim nosom." Isto tako je rekao kako nije u kontaktu s glumcem koji je utjelovio Kevina, no da je ostao prijatelj s Joe Pescijem za kojeg misli da je sjajan glumac. 

Posjeti Miss7.24sata.hr