Nova slatka oaza u Središću: N'oublie Pâtisserie osvaja poput najšarmantnijih pariških slastičarnica

N'oublie patisserie
Vidi originalni članak
  • N'oublie Pâtisserie već je par godina jedno od vodećih slastičarskih imena naše metropole
  • Sve koje su oduševile njihove slastice razveselit će vijest da su napokon otvorili vrata svoje prve slastičarnice
  • Predivno uređen prostor smješten je u zagrebačkom Središću, a jednako šarmira kako ugodnim i toplim ambijentom, tako i svim ukusnim zalogajima smještenima u vitrini

O slastičarnici N'oublie Pâtisserie pisali smo više puta, oduševljeni ponudom njihovih slastica, kako onih u redovnoj ponudi, tako i onih koje redovito osmišljavaju ususret blagdanima. Oni sami kažu da će svojim slasticama usrećiti sve zaljubljenike u slatko i domaće, a sigurni smo da će baš sve sladokusce usrećiti vijest i da su napokon otvorili vrata svoje prve slastičarnice.

Life&style Kolači slastičarnice Dolcinotti oduzimaju dah, no ne tako kao plemenita priča zbog koje je otvorena

Prostor obojan kombinacijom pastelnih i vibrantnih nijansi tirkiza i upotpunjen drvenim namještajem, masivnim ogledalima i detaljima  te ukrašen štukaturama neodoljivo podsjeća na estetiku šarmantnih pariških slastičarnica i bistroa, zavodeći posjetitelje ugodnim ambijentom prepunim prirodnog svjetla i opuštajućom toplinom, ali i mirisima koji prožimaju zrak.

Na kušanje mami sve što se u njihovoj ponudi nalazi: Pistacio torta, Snickers, Babuška, Coffee house, Brownies, Frangipane od maline, Cheesecake i Cookiesi od orašida, a sve one koji su više od slanih nego slatkih zalogaja, oduševit će bezglutenski sendviči s lososom,  klipići sa sirom (i šunkom), Vege kroasani te Lorraine, Feta i Butternut quichevi. Brojni pratitelji na njihovim društvenim mrežama su, malo je reći oduševljeni. 

Za vegane su tu još i sirovi kolači od borovnice i sirova torta od avokada i limete. Pripremaju i svježe cijeđene sokove od voća i povrća koje je trenutno raspoloživo. A svakako je čaj jedan divan ritual kojeg svaki ljubitelj ispijanja čaja treba doći probati. Nude čajeve koji su iz ekološke proizvodnje isključivo hrvatske proizvodnje.

Na web shopu slastičarnice kolače je moguće naručiti za preuzimanje u slastičarnici Središće. Tijekom lijepog vremena u ponudi će biti i sladoled.

Life&style U Milni na Braču pronašli smo slastičarnicu s najfinijim slasticama i najljepšim pogledom

Teško je reći je li šarmantniji preslatko uređeni prostor ili pak vitrina koja skriva raskošnu ponudu najfinijih slastica (i slanih zalogaja) kojima je nemoguće odoljeti, no jedno je sigurno - smještena u Ulici Brune Bušića 16 u zagrebačkom Središću, ova će slastičarska oaza oduševiti sve koji se u njoj nađu.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr