Netflixova serija 'Tko je ubio Saru?' osvojila je male ekrane. Evo što znamo o drugoj sezoni

Netflix Kadrovi iz serije 'Tko je ubio pažnju?'
Vidi originalni članak
  • Jesi li već pogledala novu meksičku kriminalističku seriju s motivima telenovele nazvanu 'Tko je ubio Saru?'
  • U slučaju da nisi, znaj da tekst sadrži spoilere, a ako jesi razveselit će te podatak da već znamo kada stiže druga sezona
  • Ujedno, otkrit ćemo ti i što donose novi nastavci ove popularne serije, ali i upoznati te s teorijom koja se pojavila među gledateljima

Nova Netflixova uspješnica je meksička serija 'Tko je ubio Saru?', koja svoju popularnost uvelike duguje zanimljivom spoju mračnog trilera i klasične telenovele. Radnja prati životnu priču Alexa Guzmana koji je nepravedno optužen za ubojstvo sestre Sare.

Nakon 18 godina provedenih u pritvoru on kreće u osvetnički pohod, uvjeren kako iza svega stoji moćna obitelj Lazcano. Prilikom potrage za stvarnim ubojicom svoje sestre Alex će razotkriti brojne tajne, a među ostalima i lanac prostitucije koji se zbiva pod krinkom uspješnog biznisa.

Stars Zašto?! Druga sezona popularne serije 'Bridgerton' bez Regé-Jeana Pagea! Evo što će se sve dogoditi...

Što nam donosi druga sezona?

Prva sezona se sastoji od 10 epizoda, no posljednja od njih ne donosi i odgovor na pitanje koje stoji u naslovu. Srećom, Netflix je već najavio da će uskoro izaći druga sezona! Zapravo to će se dogoditi već 19. svibnja ove godine.

Druga sezona uključivat će nove članove glumačke ekipe te, najvjerojatnije, nove osumnjičenike koje će Alex istražiti. Za sada je potvrđeno kako u radnju ulaze tri nova lika.

Serija Lupin je novi hit na Netflixu - pogledaj zašto su se svi zaljubili u šarmantni francuski triler

Također, potvrđeno je kako ćemo na malim ekranima ponovno imati priliku vidjeti i glavne zvijezde prve sezone, kolumbijskog glumca Manola Cardonu koji je utemeljio glavni lik Alexa Guzmana te meksičku glumicu Carolinu Mirandu koja je utjelovila lik Elise Lazcano. U ulozi naslovne junakinje Sare Guzman ponovno će se pojaviti 24-godišnja glumica Ximena Lamadrid.

Jesu li ti još zgodni? Evo kako danas izgledaju najpoznatiji zavodnici iz meksičkih sapunica

Noviteti Havaianas lansira posebnu kolekciju inspiriranu vodećim ženama iz Netflixovih serija

Je li Sara ubijena?

Dok nam je prva sezona otkrila mračni svijet obitelji Lazcano i okolnosti oko Sarine smrti, druga sezona bit će fokusirana na Sarin život i tajne koje je ponijela u grob.

Posljednja epizoda prve sezone nam nagoviješta kako Alex počinje sumnjati u vlastitu teoriju kako je neispravan padobran glavni krivac za smrt njegove sestre, a među obožavateljima serije pojavile su se  teorije kako ona zapravo nikada nije ni preminula. Teatralni 'povratci iz mrtvih' nisu nepoznanica u svijetu sapunica, no morat ćemo pričekati svibanj kako bi otkrili drži li ova teorija uistinu vodu.

Posjeti Miss7.24sata.hr